Připojištění Uniqa

V současné době je společnost Uniqa partnerem pro více než 3 miliony klientů a to jak v České republice, tak na Slovensku. Pojišťovna nabízí životní i neživotní pojištění osob i firem, investice, půjčky, stavební spoření, hypotéky a penzijní spoření.

Zajímavým pojištěním je připojištění, které se vztahuje pouze na skla Vašeho vozidla.

Jedná o pojištění Vašeho vozidla pro případ poškození či zničení skel, které lze sjednat ve dvou variantách:

  • samotné čelní sklo,
  • všechna skla vozidla (včetně skel střešních a světlometů).

Pojištění zavazadel

Pojištění vztahující se pouze na zavazadla cestujících ve vozidle. Jedná se o doplňkové pojištění pro případ odcizení či poškození zavazadel z vozidla, které lze uzavřít na pojistné částky 5.000 Kč až 100.000 Kč.

Pojištění sedadel

Pojištění, které cestujícím ve vozidle v případě havárie umožňuje finanční náhradu za škody na životě, trvalých následků na zdraví či za pobyt v nemocnici z důvodu úrazu při havárii. Pojištění se uzavírá v několika variantách násobků pojistných částek a lze jej uzavřít:

  • pouze pro řidiče,
  • pro všechny osoby cestující ve vozidle.

Pojištění rozšířených asistenčních služeb

Základní asistence Uniqa je bez příplatku součástí každého povinného ručení. Za příplatek 450,- Kč si můžete rozsah základní asistence zvětšit na tzv. „Rozšířenou asistencí“.

Uniqa je s Vámi opravdu všude a vždy připravena Vám pomoci, její operátoři pro Vás zajistí pomoc při malých i velkých nepříjemnostech, s opravou či odtažením nepojízdného vozidla v České republice i v zahraničí, se zajištění ubytování nebo dopravou cestujících do místa bydliště či cíle cesty.