Povinné ručení Triglav

Pojišťovna Triglav již není, co bývala. V polovině roku 2015 došlo k velkým změnám a z pojišťovny Triglav se stala pojišťovna Direct, která na našem trhu působila do roku 2008. Povinné ručení Triglav tedy již neexistuje a nahradilo jej povinné ručení Direct.

Staronová pojišťovna Direct vtrhla na pojistný trh plná síly a energie a nabízí pouze samé výhody. Kromě zákonem daného rozsahu a pojistných limitů nabízí nejvyšší možné pojistné limity na českém trhu vůbec a to konkrétně 250 milionů korun na škody na zdraví či usmrcením a 250 milionů korun na majetkové škody.

Povinné ručení Triglav

Povinné ručení je jedním z nejdůležitějších pojištění, které byste měli mít. Umožňuje vám ušetřit peníze v případě, že dojde k nehodě nebo škodě způsobené vaším vozidlem. Triglav byl jednou z největších pojišťoven v České republice a nabízel širokou škálu pojistných produktů, včetně povinného ručení.

Povinné ručení Triglav bylo jednou z nejlevnějších pojistných smluv v České republice. Můžete si vybrat mezi různými typy pojistek a nejlepší je, že Triglav nyní nabízí zajímavé slevy na nákup povinného ručení pod novým názvem Direct pojišťovna.

Povinné ručení Direct poskytuje pojištění pro různé typy vozidel, včetně osobních vozů, kamionů a autobusů. Také je zajímavé se podívat na havarijní pojištění Triglav. Při výběru pojistky si můžete zvolit, zda chcete pojistit jen vozidlo nebo i náklady spojené s úhradou škody na majetku, zdraví a náklady na náhradní dopravu.

Pokud dojde k nehodě nebo škodě způsobené vaším vozidlem, pojišťovna Direct poskytuje pomoc s úhradou škod, včetně nákladů na opravu poškozených vozidel. S touto pojistnou smlouvou dostanete také zdarma asistenční službu, která vám pomůže v případě nehody.

Pokud hledáte pojistnou smlouvu, která poskytuje kvalitní ochranu a přitom je velmi cenově dostupná, měli byste zvážit povinné ručení Direct. Je to jedna z nejlepších a nejspolehlivějších pojistných smluv v České republice a může vám ušetřit peníze v případě nehody.

Přehledné podmínky a jednoduché sjednání

Pojišťovna Direct nabízí povinné ručení s mnoha bonusy. Kromě vysokých pojistných limitů nabízí také náhradní vozidlo po dobu opravy až na 10 dní. Asistenční služby vám také pomohou s píchlou pneumatikou, vybitou autobaterií či při nepříjemné ztrátě klíčů.

Povinné ručení Direct je variabilní. Snadno si jej sestavíte dle svých požadavků a potřeb. Povinné ručení Direct nabízí opravdu široké asistenční služby s vyššími pojistnými limity. A nakonec povinné ručení Direct má srozumitelné a férové podmínky, přehlednou a hlavně jednoduchou smlouvu a navíc jej lze snadno sjednat online.

K povinnému ručení si můžete také sjednat doplňková připojištění, jako je pojištění skel, pojištění zavazadel, úrazové pojištění řidiče a ostatních členů posádky a dále pak pojištění pořizovací ceny vozidla.