Havarijní pojištění Triglav

Pojišťovna Triglav prošla v roce 2015 velkými změnami. Jednou z nich je změna vlastníka a názvu pojišťovny na Direct. Pojišťovna Direct na českém trhu již působila a to do roku 2008. Nyní je zpět. Pojišťovna Direct zachovala stejné služby, a proto mezi jejími produkty stále najdeme komplexní pojištění vozidel včetně havarijního pojištění.

Havarijní pojištění Direct

Havarijní pojištění Triglav neboli nově havarijní pojištění Direct poskytuje variabilní pojištění, které si můžete přizpůsobit svým požadavkům a potřebám. Na vozidle může dojít ke škodám způsobeným havárií, živelnou událostí, vandaly či krádeží. Jelikož si majitel vozidel může zvolit různá rizika a rovněž výši pojistné částky, je havarijní pojištění vhodné i pro starší vozidla.

Havarijní pojištění je možné uzavřít ve variantě Dopravní nehoda, což je klasické pojištění pro případ, že zaviníte dopravní nehodu. Variant Odcizení a vandalismus chrání vozidlo pro případy, kdy vám zloděj ukradne celé vozidlo či jeho část. Varianta Přírodní nebezpečí zahrnuje škody způsobené živelnou událostí (oheň, vichřice, krupobití, pád stromu, povodeň a další). Poslední varianta se vztahuje na riziko poškození vozidla zvěří (střet se zvěří a rozkousání kabelů krysami či kunami).

K havarijnímu pojištění je možné si také sjednat asistenční služby a další doplňkové služby, jako je pojištění skel, pojištění zavazadel, úrazové pojištění řidiče a dalších členů posádky, pojištění smrti rodičů a pojištění pořizovací ceny vozidla.