Povinné ručení Slavia

Povinné ručení mohou nabízet pouze ty pojišťovny, které vlastní příslušnou licenci. Mezi tyto pojišťovny patří také tradiční Slavia pojišťovna. Jaké možnosti pojištění nabízí?

Pojišťovna Slavia nabízí povinné ručení ve třech odlišných variantách – POV ZÁKLAD, POV PROFI a POV PREMIUM. Tyto varianty se liší především ve výši maximálního pojistného plnění. Nejvyšší varianta slibuje krytí škody od 35 milionů až do výše 100 milionů korun.

Slavia pojišťovna

Jedná se o pojišťovnu, která poskytuje různé pojištění a připojištění pro lidi, kteří žijí a pracují v České republice. Pojišťovna Slavia je součástí české skupiny pojišťoven Sazka, která je vedoucím poskytovatelem pojištění v České republice.

Pojišťovna Slavia byla založena v roce 1994 a je jednou z největších pojišťoven v zemi. Pojistovna Slavia nabízí celou řadu produktů, které jsou určeny pro klienty různých věkových skupin. Mezi nejčastěji nabízené produkty patří pojištění domácnosti, pojištění auta, pojištění zdraví, pojištění zavazadel, pojištění cestování, pojištění majetku a pojištění životního stylu.

Nabízí také širokou škálu produktů pro podnikatele a firmy. Pojistovna Slavia působí v České republice již více než 25 let a je jednou z nejstabilnějších pojišťoven v zemi. Společnost nabízí širokou škálu pojistných produktů

Povinné ručení Slavia zahrnuje navíc pojištění odpovědnosti občanů, cestovní Europojištění na 1 rok zdarma, pojištění pokut Kryštof na 1 rok zdarma a rozšířené asistenční služby. Pro všechny pojištěné platí také sleva ve výši 10 procent na další pojistné produkty.

Povinné ručení Slavia a doplňkové připojištění

To však není vše, co povinné ručení Slavia nabízí. Rozsah povinného ručení lze rozšířit o bohatou nabídku doplňkových připojištění. Vybírat lze mezi asistenčními službami, havarijním připojištěním, pojištěním skel, připojištěním pro případ střetu se zvěří, živelním připojištěním, úrazovým připojištěním, připojištěním pro případ odcizení a připojištěním zavazadel.

Jako jedna z mála pojišťovna Slavia fandí chytrým mobilním telefonům, a proto svým klientům nabízí užitečnou mobilní aplikaci SLAVIA ASSISTANCE, která je zcela zdarma. Stáhnout si ji můžete přímo na webových stránkách pojišťovny Slavia.