Povinné ručení Generali

Generali pojišťovna nabízí ucelenou nabídku pojištění pojištění odpovědnosti z provozu pro všechny druhy  vozidel. Je již tradicí na českém trhu, nabízí dobré podmínky pojištění, propracovaný produkt i skvělý klientský servis. Generali pojišťovna nabízí pojištění pro všechny typy vozidel a uzavřít pojištění může fyzická osoba, firma i osoba samostatně výdělečně činná.

Pojišťovna Generali již dávno patří k nejvýznamnějším českým pojišťovnám, které nabízí pojistné produkty ze všech oblastí. Jednou z těch hlavní je pojištění vozidel. Povinné ručení Generali vás ochrání na každodenních cestách před možným důsledky škod, které svým vozidlem můžete způsobit.

Variabilní povinné ručení

Povinné ručení je možné si přizpůsobit vlastním požadavkům. Sami si zvolíte rozsah pojištění a rozhodnete se, zda vám stačí zákonný základ či si radši připlatíte za vyšší pojistnou ochranu. V ceně navíc budete mít pojištění pro případ střetu se zvířetem.

K základní nabídce si můžete také sjednat doplňková připojištění. Povinné ručení Generali nabízí pojištění skel, pojištění živlů, úrazové pojištění pro všechny členy posádky, pojištění proti hlodavcům, pojištění náhradního vozidla a nadstandardní asistenční služby.

Slevy pro všechny

Pojišťovna Generali nabízí řadu zajímavých slev. Handicapovaní získají automaticky slevu ve výši 20 procent na povinném ručení.

Ostatní mohou získat bonus za bezeškodní průběh pojištění ve výši až 55 procent, další bonus ve výši 27 procent za první rok provozování vozidla, slevu ve výši 10 procent za roční platbu pojistného či slevu ve výši 5 procent na produkty pojištění kasko a kasko Retro.

Povinné ručení Generali si lze sjednat na pobočkách nebo mnohem snáze a rychleji online na našich internetových stránkách, které se zabývají zprostředkováním výhodného povinného ručení.

Nabídka limitů pojistného plnění povinného ručení Generali

Limity krytí

Za škody na majetku

Na škody na zdraví

Asistenční služby (zdarma)

Pojištění střetu se zvěří (zdarma)

STANDARD VENKOV

35 mil. Kč

35 mil. Kč

základní asistence

NE

STANDARD MĚSTO

35 mil. Kč

35 mil. Kč

základní asistence

NE

KOMPLET VENKOV70 mil. Kč70 mil. Kčrozšířená asistenceANO
KOMPLET MĚSTO

70 mil. Kč

70 mil. Kč

rozšířená asistence

ANO

* Venkov je zvýhodněné povinné ručení pro držitele vozidel v obcích do 30 000 obyvatel. Je určen výhradně pro osobní vozidla a pro běžné užití, tento produkt není určen pro firemní klientelu.

  • Kvalitní pojištění s komplexními asistenčními službami.
  • Výhodné pojištění pro 2 a další vozidlo – systém Sleva Plus dorovná slevu na 2 pojištěné vozidlo do výše bonusu přiznaném u pojištění Vašeho 1. vozidla.
  • Možnost placení pojistného bez navýšení za pololetní nebo čtvrtletní platby.