Povinné ručení ČSOB

ČSOB pojišťovna působí na trhu úspěšně již řadu let. Během této doby si našla spokojené klienty, kteří preferují kvalitní pojištění za dostupné pojistné. Její unikátní systém slev je oslovující pro každého klienta.

ČSOB pojišťovna nabízí povinné ručení pro všechny druhy vozidel. Nabídku může využít fyzická osoba, osoba samostatně výdělečně činná i právnická osoba.

Mezi významné české pojistitele zcela určitě patří ČSOB pojišťovna, která svým zákazníkům nabízí široké portfolium pojistných produktů. Jedním z těch základních je samozřejmě pojištění motorových vozidel a především povinné ručení.

Povinné ručení musí mít dle příslušného zákona každý vlastník vozidla provozovaného na území České republiky. Záleží však na jeho rozhodnutí, pro jakou pojišťovnu se rozhodne. ČSOB svým zákazníkům nabízí jistotu zavedené a ověřené pojišťovny.

Povinné ručení pro všechny

Povinné ručení ČSOB zahrnuje všechny zákonné podmínky, ale také mnohem více. Základní nabídka obsahuje krytí škod přesně, jak to nařizuje zákon. To znamená, že se vztahuje na škody, které majitel vozidla zaviní a způsobí na majetku, zdraví a životě třetích osob. Kromě toho však nabízí nadstandardní služby.

V ceně povinného ručení je například úrazové pojištění řidiče s limitem pojistného plnění až do 300 000 korun. Poskytované asistenční služby jsou zákazníkům k dispozici 24 hodin denně včetně víkendů. A pro řidiče, kteří mají povinné ručení sjednané déle než 8 let, je určený bonus v maximální výši.

Řidiči si navíc mohou přiobjednat další připojištění, která jejich pojistnou ochranu výrazně zvýší. Povinné ručení ČSOB nabízí připojištění skel, živelní připojištění, připojištění proti krádeži, připojištění náhradního vozidla, úrazové připojištění řidiče a ostatních členů posádky a také pojištění zavazadel a přepravy.

Limity krytí

Za škody na majetku

Na škody na zdraví

Havarijní pojištění

(zdarma)

Úrazové pojištění řidiče (zdarma)

Standard

35 mil. Kč

44 mil. Kč

NE

100 000 Kč

Dominant

60 mil. Kč

60 mil. Kč

NE

200 000 Kč

Premiant

100 mil. Kč

100 mil. Kč

ANO, max. výše do 5.000,-Kč

300 000 Kč

Cena pojištění se odvíjí od řady ukazatelů, jako jsou: objem motoru, místo trvalého bydliště, způsob použití vozidla, stáří vozidla, limity pojistného plnění, bonus/ malus.

  • Základní asistenční službu nejen při havárii, ale i poruše vozidla.
  • Právní ochranu při uplatňování nároků.
  • Pojištění věcí na sobě nebo u sebe s limitem max. do výše: u základního limitu 5.000,- Kč nebo 15.000,- Kč v nejvyšší variantě.
  • Úrazové pojištění řidiče zdarma.
  • ČSOB pojišťovna uhradí i škodu na vašem vozidle (platí do limitu 5.000,-Kč u varianty Premiant).
  • Úspora při roční platbě 3 %
  • Pro stávající klienty ČSOB Pojišťovny sleva 5 %
  • Internetová sleva při uzavření smlouvy online 5%

Informace jsou platné k roku 2012.