ČSOB pojišťovna

ČSOB pojišťovna a.s. vznikla v roce 2000 sloučením Československé obchodní banky s Investiční poštovní bankou. ČSOB pojišťovna, a.s. je členem bankopojišťovacího holdingu ČSOB Group. Oficiální webové stránky naleznete na webu www.csob.cz

V roce 2009 získala ČSOB pojišťovna, a.s. prestižní ocenění, když ji odborná porota magazínu World Finance zvolila nejlepší pojišťovnou v České republice.

Hlavní sídlo společnosti ČSOB pojišťovna, a.s. se nachází v Pardubicích. V České republice má k roku 2020 samotná ČSOB pojišťovna 220 poboček, a k tomu je klientům navíc k dispozici ještě o něco větší počet osobních pojišťovacích poradců, se kterými si klient může zdarma smluvit schůzku a nechat si poradit v otázkách financí. Seznam všech poboček naleznete na www.csob.cz

Díky tomu, že pobočky celé velké skupiny ČSOB nabízejí kromě svých stěžejních produktů i produkty všech ostatních členů holdingu, čítá ve výsledku celá obchodní síť, dokonce více než 3600 obchodních míst. Toto číslo je takto vysoké zejména díky využívání rozsáhlé sítě poboček České pošty. Podrobnosti o všech pobočkách naleznete na www.csob.cz.

Ceny povinného ručení

Povinné ručení, neboli pojištění odpovědnosti za škodu způsobenou provozem vozidla, je povinné ze zákona, a je z něj hrazena pojištěncem zaviněná škoda způsobená na dalším vozidle.

Ve výpočtu výše pojistného přihlíží většina pojišťoven na kubaturu vozidla, nebo výkon motoru. Často se výše pojistného odvíjí také od způsobu použití vozidla, data první registrace, věku žadatele, někdy od počtu let držení řidičského oprávnění, ale i od místa bydliště, atd.

ČSOB pojišťovna zohledňuje v kalkulaci pojistného objem motoru, váhu vozidla, stáří vozidla, okres registrace, a také kategorii a způsob využití vozidla. Systémem bonusů za počet měsíců bez nehod, za věrnost pojišťovně atd. je pak možno získat celkovou slevu až 65%.

Sazebník povinného ručení

(produkt „Standard“, pro osobní automobily do 3500Kg, průměrné ceny)

 Objem v cm3CenaNaše cena (bez bonusu)S námi ušetříte
 do 1000 cm34.484 Kč1.890 Kč2.594 Kč
 1000 – 1350 cm34.824 Kč2.390 Kč2.434 Kč
 1350 – 1850 cm36.991 Kč3.390 Kč3.601 Kč
 1850 a více cm3od 10.721 Kč7.490 Kč3.231 Kč

Služby a produkty

Samotná ČSOB pojišťovna nabízí široké spektrum produktů z oblasti životního i neživotního pojištění. Konkrétně z oblasti pojištění osob, cestovního pojištění, pojištění majetku, pojištění odpovědnosti, dále pojištění pro firmy (jako například pojištění podnikatelských rizik) a nakonec také pojištění vozidel.

Jak již bylo zmíněno, nabízí ČSOB pojišťovna na svých pobočkách také služby všech ostatních členů širokého holdingu ČSOB, tedy prakticky komplexní finanční služby.

Autopojištění

V oblasti pojištění vozidel nabízí ČSOB klasicky povinné ručení a havarijní pojištění a k těmto základním pojištěním ještě obligátní možnost připojištění. K dispozici nabízí: pojištění čelního skla, pojištění zavazadel, úrazové pojištění, pojištění odcizení vozidla nebo pojištění náhradního vozidla.

ČSOB pojišťovna (www.csob.cz) nabízí komplexní pojištění vozidel „Mobility“, zahrnující jak havarijní pojištění, tak povinné ručení.

Havarijní pojištění je pojištění, z něhož je hrazena škoda na vlastním vozidle při vlastním zavinění. ČSOB jej nabízí ve dvou variantách. „Kasko Dominant“ (pojištění zahrnující příčiny: živelná pohroma, vandalismus, havárie) a „Kasko Mini“ pojišťující pouze proti živelným událostem.

ČSOB pojišťovna nabízí svým klientům tři varianty povinného ručení („Standard“, „Dominant“ a „Premiant“). Tyto varianty jsou tradičně odstupňovány podle výše pojistného a z něj vyplývající výše limitů hrazení.

Každý rok pojištění bez zaviněné nehody oceňuje ČSOB pojišťovna 10% bonusem. Slevu 5% pak pojišťovna dává všem, kteří mají u ní sjednaný další pojistný produkt. Asistenční služby jsou zdarma ke všem variantám povinného ručení i havarijního pojištění. Nadstandardní služby si je možno připlatit.

Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Olomouc, Liberec, Hradec Králové, České Budějovice, Ústí nad Labem, Pardubice, Havířov, Zlín, Kladno, Most, Karviná, Frýdek-Místek, Opava, Karlovy Vary, Děčín, Teplice.

Skvělé povinné ručení od alianz pojišťovna naleznete u našeho partnera. Máme pro Vás nabídku povinného ručení od Kooperatviva pojišťovna a.s.. Povinné ručení vyřídíte online.