Havarijní pojištění ČSOB

Československá obchodní banka (ČSOB) je jednou z nejstarších finančních institucí v České republice. Byla založena v roce 1964 a je součástí skupiny KBC, což je jedna z největších finančních skupin ve střední Evropě. Jaké pojištění nabízí?

Jedná se o jednu z nejstarších a nejznámějších pojišťoven v České republice, proto není divu, že se stále rozrůstá a nabízí celou řadu zajímavých nabídek.

ČSOB pojišťovna

ČSOB poskytuje řadu finančních služeb, jako je úvěrování, bankovnictví, pojišťovnictví a investiční poradenství. Banka také nabízí širokou škálu finančních produktů. Mezi ně patří účty, spořicí účty, půjčky, investiční produkty, hypoteční úvěry, spotřebitelské úvěrové programy a další.

S cílem poskytnout klientům ještě lepší služby, ČSOB se neustále snaží modernizovat své finanční produkty a služby.

V současné době se banka soustředí na vývoj nových technologií, například internetové bankovnictví a mobilní aplikace. ČSOB se také snaží být přístupnější pro všechny typy klientů. Banka nabízí širokou škálu produktů, které jsou vhodné pro všechny lidi, a to od studentů až po důchodce.

ČSOB nabídka

Pojišťovna ČSOB nabízí kvalitní havarijní pojištěné pro osobní a lehká užitková vozidla do 3,5 tuny a to ve třech variantách Všechna rizika (All risk), Havárie + živel a Odcizení + živel. Havarijní pojištění ČSOB je platné na území Evropy a Turecka a zahrnuje: úhradu za opravu v autorizovaných servisech, úhradu nákladů na vyproštění, odtažení a opravu vozidla, náklady na znovupořízení vozidla v případě totální škody a asistenční služby.

Bonusy, slevy a možnosti připojištění

K havarijními pojištění ČSOB je možné uzavřít doplňková připojištění. Zákazníci si mohou vybírat mezi následujícím typy připojištěními: úrazovým pojištěním všech cestujících, připojištěním nákladů na půjčovné náhradního vozidla, připojištěním cestovních zavazadel, připojištěním čelního skla nebo všech skel a rozšířených asistenčních služeb.

Za bezeškodní jízdu obdrží pojištěný každoročně malus ve výši 10 procent. Nejvyšší možný bonus činí 50 procent. O tuto částku je bezpečně jezdícímu řidiči sníženo pojistné.

Za rizikovou jízdu a vyšší počet zaviněných nehod řidiči naopak hrozí malusy. Další slevy může získat pojištěný za věrnost ČSOB pojišťovně (5 procent), za roční splatnost pojistného (3 procenta) a za sjednání havarijního pojištění v kombinaci s povinným ručení (také 5 procent).