Havarijní pojištění AXA

Havarijní pojištění chrání majitele motorového před škodami, ke kterým může dojít v důsledku dopravní nehody, živelných událostí, vandalismu a krádeže. Odborně je označován pojmem KASKO.

Havarijní pojištění AXA mohou využít majitelé vozidel s maximální hmotností do 3,5 tuny a maximálním počtem devíti sedadel.

Výhody havarijního pojištění AXA

Společně s osobním vozidlem je možné připojistit doplňkovou a zvláštní výbavu a přívěsy do maximální hmotnosti 750 kilogramů. Havarijní pojištění je nabízeno ve třech variantách GO MINI, GO KLASIK a GO MAXI.

Havarijní pojištění AXA pojišťuje vozidla vždy na obecnou cenu. Zvýšené zabezpečení je vyžadováno u dražších vozidel. U běžných vozidel nejsou drahé zabezpečovací prvky drahé a klient si vystačí s klasickým mechanickým zabezpečením – uzamčením. Již základní rozsah pojištění obsah kompletní krytí rizika krádeže.

V ceně pojistného je zahrnuta administrativně-právní podpora, která vám zajistí při ztrátě dokladů, při sporech s policií, úřady, autoservisem a dalších probléme v souvislosti s provozem vozidla. Bezplatnou pomoc při nehodě či poruše nonstop po celý zajistí kvalitní asistenční služby.

Havarijní pojištění AXA zvýhodňuje bezpečně jezdící řidiče, tím že jim uděluje bonus za tzv. bezeškodní průběh. Výše bonusu se udává v procentech a řidiči za něj získávají slevu na pojistném. Naopak rizikoví řidiči mohou obdržet tzv. malus, o který se pojistné naopak navýší.