Česká pojišťovna formuláře

Česká pojišťovna je jedním z nejvýznamnějších pojišťovacích ústavů u nás. Svou roli v tom má určitě i tradice (vznikla již v 19. století v rámci národnostního soupeření mezi Čechy a Němci). Tento fakt by ale sám o sobě nezaručil to, že počty klientů České pojišťovny rok od roku rostou. Z jakého důvodu tedy pojišťovna neusále roste?

Jednoznačně je za tím stále zvyšování kvality služeb. S postupující modernizací služeb souvisí i možnost sjednání všech druhů pojištění online, taktéž lze prostřednictvím internetu vyřídit i mnohé jiné náležitosti, které s pojištěním ať už majetku, tak osob souvisí.

Formuláře České pojišťovny pro vše, co potřebujete sjednat či vyřídit, jsou totiž dobře přístupné online.

Motoristé ocení možnost sjednat si povinné ručení online. Ovšem k dispozici jsou i formuláře pro hlášení škodné události, a to jak pro případ, že se jedná o škodu způsobenou pojistníkem viníkem, či poškozeným. Totéž platí i pro případ, že potřebujete nahlásit v této souvislosti škodu, která nebyla způsobena na vozidle.

Pojištění vozidel, to není zdaleka jen povinné ručení. Česká pojišťovna nabízí snad nejpestřejší nabídku všech možných druhů pojištění, dá se říci, že prim hraje i v oblasti pojištění vozidel. Vedle povinného ručení tak můžete využít i možnosti připojištění, nejvyužívanější je pojištění čelního skla, úrazové pojištění osob cestujících ve vozidle atd. Připojistit si můžete dokonce i svého domácího mazlíčka.

Pokud váháte, zda si pořídit havarijní pojištění a jedním z důvodů proč ho ještě nemáte je to, že se vám nechce vyrazit na pojišťovnu, vězte, že i to můžete sjednat online. Díky tomu budete při cestách svým autem mnohem klidnější než dosud. Vyplatí se obětovat určitou částku peněz na to, abyste se nemuseli o své auto i finance tolik bát. Česká pojišťovna může být v těchto záležitostech vaším partnerem.