Nejlevnější pojištění auta a jiných vozidel

Ceny povinného ručení se často u jednotlivých pojišťoven dost liší. Každá pojišťovna je přirozeně na dnešním konkurenčním trhu zaměřena na určité spektrum zákazníků. Kterou pojišťovnu si vybrat pro nejlepší a nejlevnější pojištění vozu?

Některé nabízí jistý standard a služby již v základní ceně, jiné se naopak orientují na méně náročné zákazníky a nabízí cenově dostupnější produkty.

Nejvýhodnější pojišťovna

Většina pojišťoven v České republice umožňuje řidičům motorových vozidel možnost vybrat si z několika druhů povinného ručení. Obvykle jde o dvě nebo tři základní produkty, přičemž jednou z nich bývá ekonomická varianta s nabídkou základních služeb a dále je nabízena verze pro náročnější klienty. V

ětšina klientů se orientuje na cenu produktu a vyhledává to nejlevnější povinné ručení. Při srovnávání jednotlivých produktů na internetu je vhodné využít službu online kalkulačky.

ČSOB Pojišťovna patří na tuzemském trhu k velmi univerzálním pojišťovnám. Nabízí svým klientům i zájemcům široké spektrum pojišťovacích služeb určených živnostníkům, občanům, ale i podnikům.

Všem svým klientům pojišťovna poskytuje služby vysoké kvality, a to i v oblastech neživotního i životního pojištění. Pojišťovna ČSOB vznikla jako mnoho dalších v roce 2003, kdy došlo ke spojení 2 pojišťoven: IPB Pojišťovny, a. s. a ČSOB Pojišťovny a. s.

Vznikl takto silný pojišťovací subjekt s relativně vysokým základním kapitálem. Dnes patří ČSOB k nejlépe kapitálově vybaveným pojišťovnám v České republice.

Pojišťovna Wüstenrot není obecně u Čechů tak zažitá, jako je stavební spořitelna Wüstenrot. I přes to se pojišťovna čím dál více prosazuje i na trhu s pojištěním.

Společnost lze na tuzemském trhu nalézt jíž od roku 1993, avšak v té době fungovala jen jako stavební spořitelna. V dalších letech začala své služby rozšiřovat i o další produkty jako například životní a neživotní pojištění.

V současnosti pojišťovna Wüstenrot nabízí svým klientům široké portfolio služeb a produktů, které mají potenciál uspokojit potřeby každého klienta. Wüstenrot soustřeďuje svou pozornost především na nabídku pojištění, které lze uplatnit v praxi, především povinné ručení a havarijní pojištění.