Wüstenrot povinné ručení

Když se řekne Wüstenrot, většině z nás se nejspíše vybaví stavební spoření. Není ani divu. Vždyť se tato německá společnost s tímto produktem uvedla na český trh. Dnes to ale není zdaleka jediné, co nabízí svým klientům. Pestrá škála finančních i pojišťovacích produktů a služeb, to je to, čím se může Wüstenrot pochlubit. Zřídit si můžete spoření, hypotéku, stejně dobře jako životní či úrazové pojištění. A v neposlední řadě může být Wüstenrot vaším partnerem, i pokud si chcete zřídit zákonné pojištění vozidel, tj. povinné ručení.

Jaké výhody Wüstenrot nabízí, jestliže se rozhodnete sjednat povinné ručení právě u nich? Předně dvě varianty tohoto zákonného pojištění. Základní, která je navržena v souladu se zákonem tak, aby klient splnil, co musí, a zbytečně neplatil nic navíc. Rozšířená nabídka nabízí větší jistotu každému, kdo si je ochoten připlatit. Krytí škod na zdraví i majetku až do výše 70 000 000 místo zákonem stanovených 35 000 000, to je nejmarkantnější rozdíl mezi těmito dvěma verzemi povinného ručení.

Pokud však chce Wüstenrot obstát v konkurenci, rozhodně to nemůže být to jediné, co by mohla nabídnout. Pro zkušené řidiče tak jsou připraveny další finanční úspory. Předchozí bezeškodný průběh dokáže rovněž snížit výslednou cenu zákonného pojištění. Samozřejmostí je i možnost připojištění, ať už se jedná o havarijní pojištění, či různá připojištění, jako je např. pojištění předních skel. Potěší také zjištění, že asistenční služby jsou v ceně.

Jestliže se vám povinné ručení od Wüstenrot líbí nejvíce, není problém jej sjednat prostřednictvím svého počítače. Sjednat povinné ručení online je snadné, o čemž svědčí spokojené ohlasy těch, kteří to již vyzkoušeli. Zařídit vše potřebné pohodlně z domova a ještě ušetřit, to jsou dobré důvody pro to, vyzkoušet si sjednat povinné ručení online na vlastní kůži.