Výpočet povinného ručení

Porovnejte si nabídky na povinné ručení od více pojišťoven a sjednejte si nejvýhodnější z nich. Výpočet povinného ručení je přitom velmi snadný a zabere vám pouze pár minut vašeho času. Jak na to?

Rozhodně však zabere méně času, než kdybyste si celé porovnání měli udělat sami, nebo dokonce řešit povinné ručení osobně na pobočkách pojišťoven.

Vyplňte údaje

V podstatě to jediné, co budete muset udělat, je vyplnit požadované údaje do připraveného online formuláře. Připravte si občanský průkaz (a ani ten není v mnoha případech nutný) a technický průkaz svého vozidla a můžete jít na to.

Ohledně své osoby, jakožto majitele vozidla, budete muset vyplnit své jméno a příjmení, věk, trvalou adresu a také kontaktní údaje (telefon, e-mail).

V případě vozidla budete obvykle vyplňovat registrační značku (RZ, SPZ), typ vozidla (osobní, nákladní, motocykl, apod.), výrobce a model vozidla, jeho užití (běžný provoz, půjčovna, autoškola, apod.), objem motoru, výkon motoru a důležitý je i rok výroby a případně i orientační cena vozidla.

Abyste nepřišli o slevu, nezapomeňte vyplnit také dobu bezeškodního průběhu dosavadního pojištění a případně i počet pojistných událostí.

Vyčkejte si na výsledek

Online porovnání povinného ručení trvá maximálně pár minut. Jakmile vyplníte veškeré údaje a dle zákona odsouhlasíte položku ohledně zpracování osobních údajů, doslova obratem obdržíte přehlednou tabulku.

Dozvíte se, jaké podmínky vám ta či ona pojišťovna nabízí, a která z nich je nejvýhodnější.