Raiffeisenbank – eKonto

Raiffeisen Bank je jednou z největších bank v České republice. Je součástí mezinárodní bankovní skupiny Raiffeisen Bank International, která působí v 16 zemích evropského regionu. Jaké všechny služby nabízí?

Raiffeisen Bank je členem mezinárodního finančního systému sítě SWIFT a je zapsána u České národní banky. Raiffeisen Bank poskytuje svým zákazníkům širokou škálu služeb a produktů.

Raiffeisenbank

Produkty, které banka nabízí, zahrnují spotřebitelské úvěry, kreditní karty, pojištění, účty, investice, hypotéky a další finanční služby. Banka také nabízí možnost nákupu a prodeje cenných papírů prostřednictvím svého internetového obchodního portálu. Je také možné využít cestovní pojištění.

Raiffeisen Bank se snaží zajistit bezpečnost a důvěru svých zákazníků a poskytuje jim mnoho způsobů jak tomu dosáhnout. Jedním z těchto způsobů je například systém bezpečnostního kódu, který zajišťuje, že pokud zákazník zadá nesprávný kód, bude odeslán upozornění na jeho mobilní telefon.

Banka také zavedla bezpečnostní opatření, jako jsou dvoufázové přihlášení a další. Raiffeisen Bank je také zapojena do různých společensky prospěšných aktivit. Banka podporuje například charitativní projekty, projekty školství, projekty kultury a vzdělávání a další.

Banka také podporuje místní komunity, aby bylo možné zlepšit životní podmínky lidí v těchto komunitách. Raiffeisenbank je prakticky první společností na českém finančním trhu, která se chlubí tím, že za vedení běžného účtu nemusejí její klienti platit žádné poplatky.

Naopak, pokud si někdo zřídí účet u této společnosti, tak určitě získá velmi zajímavé bonusy, na kterých v podstatě ještě finanční prostředky vydělá. Jedná se o takzvaný extra bonus, který získá každý klient Raiffeisen bank ke svému novému eKontu.

Podívejme se na základní výhody, které jsou spojené s tím, když si někdo zřídí osobní účet u společnosti Raiffeisenbank. V první řadě je třeba říct, Raiffeisenbank a.s. nabízí nastavení svých služeb přesně na míru tak, jak to danému klientovi bude vyhovovat. Na mysli můžeme mít jak fyzické osoby, tak i společnosti anebo živnostníky.

Za zmínku určitě stojí také věrnostní výhody, kterých nabízí tato společnost celou řadu. Čím více služeb si klienti aktivují, tím více peněz za jejich využívání budou platit. Obrovskou výhodou je také špičkově provedený internetbanking a také jeho přehlednost a výhody s jeho využíváním spojené.

Spolehnout se mohou klienti také na mnoho měnovost. Není problém operovat u této společnosti v jedné s devíti světovými měnami včetně pochopitelně měny tuzemské, tedy českých korun. Internetové bankovnictví nabízí také skvělé zabezpečení, takže možnost nějaké ztráty finančních prostředků je prakticky vyloučená.

Ostatně i mnohé jiné společnosti jako třeba Volksbank cz a další umí takovéto skvělé internetové bankovnictví nabídnout. Samozřejmostí je mimo jiné také úrazové pojištění nazvané Protect. Jinak třeba ke spořicímu účtu u společnosti Raiffeisenbank nabízí tato bankovní společnost prakticky neomezený přístup. Všechny tyto společnosti jsou prakticky úplně zdarma, což je bezesporu velmi výhodné.