Povinné ručení Ústí nad Labem

Vlastnění vozidla a jeho provozování vyžaduje splnění řady podmínek. Jednou z nich je také uzavření zákonného pojištění, kterým je pojištění odpovědnosti z provozu vozidla čili povinné ručení. Hlavním smyslem povinného ručení není obtěžování řidičů zbytečnou administrativou, ale především jejich pojistná ochrana. Chráněni jsou však také ostatní účastníci silničního provozu, kteří v případě pojistné události obdrží pojistné plnění v odpovídající výši a včas.

Povinné ručení online

Současná nabídka povinného ručení je velmi rozmanitá. Jednotlivé pojišťovny se předhání v uveřejňování lepších nabídek, výhod a nejnižších cen. Nenechte se však donutit k podpisu pojistné smlouvy, aniž byste se sami nepřesvědčili, která pojišťovna je skutečně nejlevnější. Porovnejte si více nabídek mezi sebou na našem online porovnávači a vyberte si nejlevnější povinné ručení za pár minut.

Pár slov o Ústí nad Labem

Severočeské město Ústí nad Labem najdeme mezi vrcholky Krušných hor a Českým středohořím. Ústí nad Labem je významnou železniční křižovatkou a také říčním přístavem po Labi. V okolí města se kromě Českého středohoří nachází hned několik chráněných oblastí – Divoká rokle, Loupežnická jeskyně, Kozí Vrch, Vrkoč a další. Mezi hlavní stavební památky patří Benešův most, vyhlídka Větruše, městské muzeum a divadlo.