Povinné ručení Tachov

Povinné ručení slouží k ochraně všech účastníků silničního provozu na území České republiky. Patří k hlavním pojistným produktům již řadu let a vlastníkům vozidel jej nařizuje zákon č. 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem vozidel. Z povinného ručení jsou hrazené škody, které vlastník (pojištěný, řidič, provozovatel) způsobí na zdraví či majetku třetích osob. Za neuzavřené či neplatné pojištění hrozí vlastníkovi pokuta a vyřazení z registru.

Nejlevnější povinné ručení online

Uzavřít si povinné ručení je více než jednoduché. Stačí navštívit naše stránky a povinné ručení si během pár minut vyřídíte od A do Z online, aniž byste museli udělat jediný krok. Pouze vyplníte požadované informace o vozidle a jeho vlastníkovi a téměř obratem Vám dodáme přehledné porovnání, z něhož se dozvíte, která pojišťovna Vám poskytne nejvýhodnější povinné ručení za nejlepší cenu.

Pár slov o Tachově

Západočeské město Tachov leží nedaleko Plzně a Domažlic na březích řeky Mže. Je jedním z nejstarších měst, které bylo založené již na přelomu 11. a 12. století. Mezi dominantní památky patří zachovalé městské hradby, zámek ze 17. století, kostel Nanebevzetí Panny Marie či památník obětem druhé světové války. Okolí města tvoří podhůří Českého lesa, které je vyhledávaným místem pro procházky a vyjížďky na kole.