Povinné ručení – srovnání

Od června 2009 jsme pro Vás připravili nové akční ceny povinného ručení. Zkuste také naše povinné ručení srovnání a porovnejte povinné ručení. Při srovnání s konkurencí je rozdíl pro naše klienty až 64 %. Srovnejte si svoje aktuální sazby – je zbytečné platit peníze navíc.

Připravíme Vám ihned srovnání povinného ručení s nejlepší možnou cenou, zohledníme také další nabízené služby jednotlivých pojišťoven v České republice, bonusy a akční nabídky a pomůžeme pro Vás vybrat nejlevnější povinné ručení.

Příklady – povinné ručení srovnání akční ceny

V situaci, kdy má při cenovém srovnání povinného ručení vliv nejen obsah motoru, ale i věk a místo bydliště klienta, je pro běžného motoristu velmi obtížné se zorientovat v nabídkách povinného ručení jednotlivých pojišťoven. Náš specializovaný tým a webová aplikace povinné ručení srovnání jsou zde pro Vás, aby Vám zdarma a nezávazně pomohly a poradily.

V záplavě nabídek povinného ručení Vám najdeme ty nejvýhodnější a nejvhodnější přímo pro Vás pomocí nástroje povinné ručení kalkulačka. Sjednáváme povinné ručení pro tisíce automobilů, máme exkluzivní smlouvy s pojišťovnami a díky tomu Vám můžeme zajistit povinné ručení za výrazně nejnižší ceny na trhu. Na naše partnerském webu epojistka.cz můžete také najít nástroj povinné ručení srovnání a vyřídit povinné ručení online.

 Objem v cm3Cena s bonusemCena maximální
 do 1000 cm31.265,-1.890,-
 1000 – 1350 cm31.574,-2.390,-
 1350 – 1850 cm31.740,-3.390,-
 1850 a více cm32.250,-7.490,-

Pokud jste si právě pořídili zbrusu nové nebo i ojeté auto, pak zajisté víte, že jej musíte dle zákona ihned pojistit. Jedná se o pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem motorového vozidla neboli povinné ručení. Můžete si jej sjednat na některé z poboček dvanácti pojišťoven, které mohou v České republice povinné ručení nabízet. Mnohem jednodušším způsobem, jak si v současné době můžete povinné ručení sjednat, je využít speciálních internetových stránek určených přímo k tomuto účelu. Tyto webové stránky vám nejen umožní si uzavřít povinné ručení online, ale zároveň vám nabídnou rychlé a jednoduché porovnání všech nabídek na povinné ručení a to od všech existujících pojišťoven.

Tato tzv. kalkulačka povinného ručení vám po zadání potřebných údajů o vás a vašem vozidle během pár minut poskytne přehlednou tabulku nabídek a vy si tak jednoduše vyberete nejlevnější povinné ručení. Požadované informace je třeba zadat co nejpřesněji. Jen tak totiž obdržíte odpovídající cenovou nabídku, která bude zahrnovat i bonusy a slevy. Na stránkách navíc naleznete kompletní informace k povinnému ručení a pojišťovnám.