Povinné ručení – srovnání cen

Nabídka povinného ručení u českých pojišťoven je dnes velice rozsáhlá a pestrá, a každý klient si může vybrat pojištění vozidla, které odpovídá jeho potřebám a preferencím.

Že nejste pojišťovací expert a nevíte, jak vybírat?

I proto je tady portál ePojistka.cz, který s výběrem té nejvhodnější nabídky pojištění odpovědnosti z provozu vozidla pomůže. Chcete nejlevnější povinné ručení? Požadujete kvalitní asistenční služby nebo pojištění čelního skla? Nenechte se „ošálit“ reklamou a sami si vyberte, která pojišťovna je ta nejvýhodnější právě PRO VÁS.  

Sami si proveďte srovnání cen povinného ručení od všech pojišťoven během 20 vteřin, nebo si prostudujte podrobnosti nabídky jednotlivých partnerských pojišťoven

Poradna

Jak vybrat správné pojištění? Jde Vám o nejlepší ceny nebo o rozsáhlé asistenční služby a připojištění? Tak jako tak, nabízíme Vám jednoduchý a rychlý způsob jak nalézt to správné povinné ručení.

Sjednání povinného ručení po internetu je snadné. Žádné pobíhání, žádné čekání. Dokonce nemusíte pro vypracování nabídky ani uvádět žádné osobní a kontaktní údaje.

Srovnáme Vám nabídky pojišťoven do 30 vteřin a je na Vás, kterou z nich si vyberete. Nic Vám nepodsouváme, do ničeho Vás netlačíme. Vy sami rozhodnete, které pojištění je pro Vás to nejlepší.

Jak zrušit povinné ručení? Chcete změnit pojišťovnu, vypovědět či ukončit povinné ručení? Nabizíme Vám přehled možností zániku pojištění a vzory jednotlivých formulářů výpovědí.

Co dělat při dopravní nehodě, jak hlásit poškození vozidla pojišťovně, jak postupovat při opravě a další užitečné rady.

Jak funguje Bonus a Malus? Jaký vliv má bonus a malus na cenu povinného ručení? Jak si nárok na bonus uplatnit? Proč nejsou bonusy u všech pojišťoven stejné?