Povinné ručení Prostějov

V České republice je v současné době registrovano více než 7,8 milionu vozidel. Všechna tato vozidla by měla mít dle zákona č. 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti z provozu vozidel, sjednané povinné ručení, které kryje škody na zdraví a majetku třetích osob. R

ealita je však taková, že na českých silnicích se stále pohybuje zhruba 0,5 milionu nepojištěných vozidel. Škodu, kterou způsobí tato vozidla, uhradí poškozeným Česká kancelář pojistitelů z garančního fondu.

Povinné ručení online

Jste-li vlastníkem vozidla, pak zajisté máte sjednané povinné ručení. Jste si však jistí, že máte nejvýhodnější povinné ručení, které lze sehnat?

Porovnejte si současnou nabídku na povinné ručení od konkurenčních pojišťoven a přesvědčte se, zda Vám jiná pojišťovna nenabídne kvalitnější pojištění ještě za výhodnější cenu.

Velmi snadné je využít online kalkulačku povinného ručení. Porovnání povinného ručení je klíčem k tomu, aby vlastník motorového vozidla na pojištění zbytečně nepřeplácel.

Díky tomuto jednoduchému kroku zjistí, jestli by u jiného poskytovatele pojištění auta nedostal lukrativnější nabídku. Pokud ho nějaká z nabídek porovnání zaujme, může ji i během několika málo chvil sjednat.

Pár slov o Prostějově

Jihomoravské město Prostějov leží v oblasti Hané u Drahanské vrchoviny. Prostějov je známé město díky oděvnímu průmyslu, který zde má velmi dlouholetou historii. Díky malebné okolní krajině se zde často vyskytují nadšení turisté i cyklisté.

Mezi významné zdejší historické památky patří secesní radnice, renesanční zámek a zachovalé městské hrady.