Povinné ručení kalkulačka

Orientace v nabídce pojišťoven není jednoduchá, nechte si poradit s výběrem vhodného pojištění. Není nutné navštěvovat pojišťovny a trávit svůj čas tam, kde nechcete.

Jediné co k výpočtu budete potřebovat je dobrá káva, zelená karta ke svému stávajícímu povinnému ručení (pokud nějaké máte) a velký technický průkaz vozidla.

Raději si ušetřete čas obcházením či voláním po pojišťovnách a využijte kalkulačku, která Vám po zadání vyžadovaných údajů řekne, kolik Vás bude které povinné ručení stát.

Srovnejte si ceny povinného ručení

Pokud chcete o povinném ručení zjistit víc, připravili jsme pro Vás odpovědi na nejčastější dotazy související s touto problematikou:

  • Jak vybrat správné pojištění? Jde Vám o nejlepší ceny nebo o rozsáhlé asistenční služby a připojištění? Tak jako tak, nabízíme Vám jednoduchý a rychlý způsob jak nalézt to správné povinné ručení.
  • Postup při koupi a prodeji vozidla
  • Sjednání povinného ručení po internetu je snadné. Žádné pobíhání, žádné čekání. Dokonce nemusíte pro vypracování nabídky ani uvádět žádné osobní a kontaktní údaje. Srovnáme Vám nabídky pojišťoven do 30 vteřin a je na Vás, kterou z nich si vyberete. NIc Vám nepodsouváme, do ničeho Vás netlačíme. Vy sami rozhodnete, které pojištění je pro Vás to nejlepší.
  • Jak zrušit povinné ručení? Chcete změnit pojišťovnu, vypovědět či ukončit povinné ručení? Nabizíme Vám přehled možností zániku pojištění a vzory jednotlivých formulářů výpovědí.
  • Co dělat při dopravní nehodě, jak hlásit poškození vozidla pojišťovně, jak postupovat při opravě a další užitečné rady
  • Jak funguje Bonus a Malus? Jaký vliv má bonus a malus na cenu povinného ručení? Jak si nárok na bonus uplatnit? Proč nejsou bonusy u všech pojišťoven stejné?
  • užitečné informace a odkazy pro motoristy – kontakty na dopravní inspektoráty, stanice STK, aktuální dopravní informace, atd.

Připravili jsme pro Vás stručné shrnutí našich pojišťoven, jako je nabídka povinného ručení, ceník, informace o asistenčních službách či možnost porovnat si nabídku povinného ručení s ostatními pojišťovnami a vybrat si to nejlevnější povinné ručení.

Na našem webu naleznete tyto pojišťovny: Allianz, AXA, ČSOB pojišťovna, Generali, Hasičská vzájemná, Uniqa, Slavia. Stačí si jen vybrat z následujícího seznamu. Pokud ale nechcete trávit čas nad čtením a porovnáváním tabulek, zkuste naše porovnání povinného ručení.