Povinné ručení – kalkulačka online

  • DÁREK pro Vás: ke každé smlouvě od nás získáte odměnu
    v podobě slevového šeku v hodnotě 100 Kč na nákup na Mall.cz
  • Vložte prosím základní údaje o automobilu a jeho majiteli
  • Okamžitě získáte nabídky všech pojišťoven a garantované ceny
  • K dispozici jsou Vám naši pojišťovací specialisté pro případné dotazy a uzavření pojištění

V souladu s ustanovením § 2789 občanského zákoníku od Vás prostřednictvím jednotlivých následujících kroků zjistíme Vaše požadavky na sjednávané pojištění, na jejichž základě Vám následně bude navržena pojistná smlouva tyto požadavky přesně reflektující.

Povinné ručení porovnání na ePojistka.cz!

Porovnávat povinné ručení obvoláváním či osobním obíháním pojišťoven je již minulostí. V době, kdy můžete na internetu vyřídit takřka vše, by byla ztráta času porovnávat povinné ručení jinak než online. Protože víme, že čas je v dnešní době tak důležitý, náš portál Vám nabízí porovnání povinného ručení téměř v okamžiku. A nejen porovnání povinného ručení, u nás si můžete nejlevnější povinné ručení jednoduše a rychle i vyřídit. Při srovnávání povinného ručení dbáme na všechny parametry vašeho vozidla a využíváme speciálních smluv na povinné ručení, které máme se všemi pojišťovnami v ČR.

Po vyplnění tohoto formuláře se Vám výsledky porovnání povinného ručení zobrazí během chvilky. Po porovnání povinného ručení si výsledné nejlevnější povinné ručení 2015 rovnou objednáte a začnete šetřit. Určitě se Vám budou zamlouvat výhodné nabídky, jež jsou umožněny našimi exkluzivními smlouvami s celou řadou pojišťoven nabízejících povinné ručení. Již minulý rok jsme klientům nabízeli bezkonkurenční nabídky s úsporami na povinném ručení až 57% a v roce 2015 jsme na nejlevnější povinné ručení vyjednali u pojišťoven slevy až 64%. Použijte náš nástroj povinné ručení kalkulačka a zjistěte svou slevu na nejlevnějším povinném ručení! A protože jediné, čím se náš portál zabývá, je porovnání povinného ručení, jsme v této oblasti experti – o tom se můžete sami přesvědčit v našem ceníku – povinné ručení 2015. Pomůžeme vám vybrat nejlevnější povinné ručení pro Váš vůz.

Povinné ručení od ePojistka.cz

S ePojistka.cz již nemusíte při vyřizování povinného ručení marnit čas na pobočkách. S námi ušetříte čas i peníze. Jednoduše si vyberte tu nejvýhodnější nabídku nejlevnějšího povinného ručení napříč mezi všemi pojišťovnami na českém trhu. Že máme nejlevnější povinné ručení nám potvrdili svými komentáři i naši zákaznici. Stačí využít našeho nástroje povinné ručení porovnání a během minuty zjistit, jaká nabídka povinného ručení je nejlepší. Jsme rádi, že Vám můžeme poskytnout povinné ručení nejlevněji.