Pojišťovna Wüstenrot

Pojišťovna Wüstenrot vznikla v roce 1821 v Německu. Z původně malé pojišťovny je dnes nadnárodní společnost, která v roce 1993 vstoupila i na český trh. V povědomí obyvatel je spojena zejména se stavebním spořením, kterýžto jediný produkt na území České republiky zpočátku provozovala. Od roku 2008 u nás se začala zabývat i pojišťovací činností. I za tento poměrně krátký čas si dokázala vybudovat početnou klientelu, za což mimo jiné vděčí i dostatečnému množství poboček a také pojišťovacím a finančním poradcům.

Pojišťovna Wüstenrot nabízí úrazové, životní, nemocenské, cestovní pojištění, pojištění nemovitostí a domácností, pojištění podnikatelů, vozidel atd. V oblasti pojištění vozidel je nejdůležitějším produktem povinné ručení. Cena tohoto pojištění se různí v závislosti na technických parametrech vozu, jeho stáří, věku vlastníka atd. Zájemci mají možnost si předběžnou cenu online vypočítat. Díky tomu, že v oblasti zákonného pojištění vozidel je silná konkurence, musí pojišťovny nabízet nejen přijatelné ceny, ale i kvalitní služby. U Wüstenrot jsou u neživotního pojištění v ceně asistenční služby. Klienti navíc mohou využít různých bonusů – za bezeškodný průběh, za více pojištěných aut na jednu rodinu, za sjednání online cestou atd.

Pojištění vozidel není jen povinné ručení, ale v neposlední řadě také havarijní pojištění či různá připojištění (např. skel). Pod označením havarijní pojištění Allrisk získá klient komplexní ochranu svého vozu pro téměř všechny nepříjemné události, jež by ho mohly potkat – touto cestou se pojistí proti odcizení vozidla i havárii, proti živelným pohromám i vandalům. Pojišťovna Wüstenrot vám pomůže pojistit si vše, na čem vám doopravdy záleží. Nezajistí vám, že vás nepotká nic nepříjemného, ale alespoň zmírní dopady takovýchto událostí.