Pojišťovna Slavia

Pojišťovna Slavia se honosí dlouholetou, i když načas přerušenou, tradicí. Vznikla ještě v dobách Rakousko-uherské monarchie, respektive přesně v roce 1868. S vítězným únorem musela však vyklidit český pojistný trh, aby se na něj se slávou opět vrátila po roce 1989. Dnes nabízí pestrou škálu pojistných produktů jak pro firmy, tak pro osoby. S její pomocí si tak každý může pojistit vše, na čem mu doopravdy záleží – zdraví, domácnost, motorové vozidlo, nemovitost, pojistit se pro případ úrazu, sjednat si cestovní pojištění či si pojistit své domácí mazlíčky – psy a kočky.

V oblasti pojištění automobilů nabízí pojišťovna Slavia klasicky povinné ručení, havarijní pojištění a doplňková připojištění. Lze si tedy svůj vůz komplexně pojistit proti všem „nehodám“, které by jej mohly na cestách potkat. K povinnému ručení může majitel vozidla uplatnit mnohé slevy a bonusy. Výsledná cena závisí na mnoha faktorech. Slevu 11% získává každý klient, který si pojistí u pojišťovny Slavia ještě další vůz. Dále lze cenu povinného ručení snížit i za předchozí bezeškodný průběh atd. Klient má možnost připlatit si za větší míru jistoty. Povinné ručení PROFI má totiž mnohem větší pojistný limit (až 100 milionu Kč), než je tomu u zákonné varianty.

Havarijní pojištění ještě stále většina řidičů podceňuje. Považuje je spíše za zbytečné vyhazování peněz. Pojišťovna Slavia vás přesvědčí, že tento pojistný produkt nemusí být tak drahý, jak by se na první pohled mohlo zdát. Pokud si ho sjednáte online, získáte navíc patnáctiprocentní slevu. Havarijní pojištění od pojišťovny Slavia má navíc platnost na celém území Evropy, takže se nemusíte bát ani v případě, kdy cestujete za hranice. Havárie, živelná pohroma, odcizení vozidla či jeho poničení neznámým vandalem, obavy z toho všeho už jsou pro pojistníky minulostí.