Pojišťovna ČSOB

Pojišťovna ČSOB nabízí klientům hned několik typů pojištění, a to jak životních, tak neživotních. Klienti jistě ocení vysoký počet poboček i finančních poradců, se kterými si mohou kdykoli zdarma sjednat schůzku a poradit se s nimi.

Na našem pojišťovacím trhu působí už nějaký ten pátek, počet jejich klientů neustále roste a je držitelkou významných ocenění.

ČSOB – pojištění pro auto

Co se týče autopojištění, poskytuje pojišťovna ČSOB klasicky povinné ručení, havarijní pojištění a nejrůznější připojištění podle přání a potřeb klienta. Pro „věrné zákazníky“ jsou připraveny bonusy v podobě slev na pojistné částce.

Povinné ručení je u ČSOB rozděleno do tří stupňů. Nejnižší z nich zahrnuje pouze zákonem vymezenou ochranu vozidla a jeho provozovatele, další dva stupně jsou dražší, za to s sebou přinášejí větší míru jistoty. Jednotlivé stupně naleznete pod označením Standart, Dominant a Premiant.

Všichni klienti jistě ocení, že ke každému povinnému ručení jsou asistenční služby zdarma. Pokud se klientovi daří jezdit bez nehod, za bezeškodný průběh v předchozích pojistných obdobích může získat bonus ve výši 10 % z pojistné částky. Dalších 5 % slevy můžete získat, sjednáte-li si u ČSOB další pojistný produkt. Jak si pro vás nabídka ČSOB stojí, lze snadno zjistit, slouží k tomu povinné ručení porovnání.

Havarijní pojištění od ČSOB vám nahradí škody, které utrpíte při dopravní nehodě zaviněné vlastní vinou, či následkem živelných pohrom, vandalismu nebo krádeže. Havarijní pojištění však není vždy zcela přesně vymezený pojem. U ČSOB je nabízen ve dvou variantách.

Pouze proti živelným pohromám vás pojistí Kasko Mini, proti havárii, vandalismu a živelné pohromě Kasko Dominant. V nabídce jsou i četná připojištění, jako např. předních skel, zavazadel, úrazové pojištění atd.

ČSOB Pojišťovna patří mezi nejvýznamnější pojišťovny na trhu. Je členem skupiny Československé obchodní banky a.s. a zajišťuje komplexní pojištění pro firmy i fyzické osoby.