Pojišťovna Allianz

Pojišťovna Allianz působí na českém trhu již od roku 1993, tj. bez mála dvacet let. Po tuto dobu si dokázala získat stovky klientů, kteří oceňují kvalitu služeb. Od roku 1999 nabízí také možnost sjednat si povinné ručení a havarijní pojištění. Jistě je mnoho pojišťoven nabízejících stejné typy pojištění jako Allianz, ale je také mnoho důvodů proč si zvolit právě ji. Namátkou jmenujme možnost ušetřit oproti konkurenci, možnost sjednat si všechny typy pojištění pohodlně z domova online, výborný servis a klientskou podporu. To vše je důvodem k tomu, aby každoročně další a další řidiči (a nejen oni) došli k názoru, že Allianz je pro ně ta pravá pojišťovna.

Povinné ručení je pojištění, které má každý provozovatel motorového vozidla povinnost si sjednat a tato povinnost mu vyplývá ze zákona. Povinné ručení od Allianz je finančně dostupné každému. Jeho cena je však značně variabilní, je to dáno technickými parametry vozidla, ale i osobností majitele či lokalitou, kde žije. Svou roli může hrát věk, místo bydliště, stejně jako doba, která uplynula od získání řidičského průkazu. Allianz pojišťovna všem svým pojištěncům poskytuje četné bonusy (tj. slevy), takže výsledná cena povinného ručení může být až o 87% nižší. Ušetřit lze i vhodnou kombinací s dalšími typy pojištění, a to nejen havarijním, ale i životním pojištěním či penzijním připojištěním, které pojišťovna Allianz také nabízí.

Havarijní pojištění od Allianz vám zaručí, že v případě nehody dostanete zaplaceny škody na svém voze i v případě, že budete jejím viníkem. Klidně spát můžete i v některých dalších případech, jako je např. poničení automobilu vlivem vandalismu či živelné pohromy. Záleží na tom, co si do své smlouvy o pojištění necháte zakomponovat. Obrátit se můžete buď na některou z mnohých poboček, či oslovit některého pojišťovacího poradce. Ovšem nejjednodušší cesta k pojištění od Allianz je prostřednictvím internetu. Sjednat povinné ručení online či havarijní pojištění je snadné a pohodlné. Stačí jen vědět, kde hledat ten správný odkaz.