MONETA Money Bank začala nabízet pojištění vozidel

Pojištění vozidel bylo donedávna možné pouze u českých pojišťoven. Od letošního roku komplexní autopojištění nabízí také známá česká banka MONETA Money Bank. Ne že by se stala novou pojišťovnou. Povinné ručení a havarijní pojištění nabízí ve spolupráci s Direct pojišťovnou.

Klienti této banky si tak budou moci kromě bankovních služeb a produktů vyřídit i pojištění pro své auto. Kromě úspory času banka láká i na slevy až 50 % na pojistném. „Kromě bankovních produktů chceme klientům nabídnout na jednom místě i možnost, jak kvalitně a jednoduše pojistit své auto. Unikátní balíčky uspokojí i specifické nároky řidičů, kterým zároveň zůstane i možnost volit rozsah krytí a limitů. Ohleduplní řidiči mohou na našem povinném ručení ušetřit až 50 % za jízdu bez nehod. Nabízíme jim navíc možnost převést bonus za užívání služebního vozu na osobní auto,“ uvedl podrobnosti k novému pojištění Aleš Sloupenský, ředitel divize retailového bankovnictví v MONETA Money Bank.

K navázání spolupráce s MONETA Money Bank se vyjádřil i generální ředitel Direct pojišťovny Pavel Řehák, který médiím předal informaci: „Spolupráci s MONETA Money Bank považuji za významné strategické partnerství. Podobně vnímáme inovace a klientskou zkušenost, která musí být postavena na jednoduchosti, rychlosti a přátelskosti. Díky její široké pobočkové síti se tak naše produkty dostanou do více než 230 míst po celém Česku. Věřím, že nám to pomůže v dalším růstu.“

Komplexní autopojištění na míru

Stávající i noví klienti si nyní mohou za přepážkou MONETA Money Bank uzavřít povinné ručení i havarijní pojištění. V případě povinného ručením mají klienti na výběr ze čtyř balíčků, které se liší rozsahem, výši pojistných limitů i cenou pojištění.

  1. Mám to nejnutnější – nízká cena za vysoké krytí až do 250 milionů Kč.
  2. Pro ty, co vozí rodinu – balíček nabízí vyšší rozsah asistenčních služeb, pojištění zavazadel, náhradního vozidla a úrazové pojištění pro celou posádku.
  3. Vždycky dojedu – lepší asistenční služby pro případ poruch či nehody pro řidiče (prasklá pneumatika, zabouchnuté klíče, vybitá autobaterie apod.), kteří nechtějí riskovat potíže.
  4. Maximální ochrana pro řidiče a vůz – pojištění kryjící všechna rizika včetně možnosti pojištění odcizení, vandalismu, střetu se zvěří a živelných událostí.

V případě havarijního pojištění si mohou řidiči pojistit auto na celou hodnotu vozidla či nižší pojistný limit, který je ochrání alespoň proti běžným škodám. Až o 30 % sníží cenu pojištění vyšší spoluúčast a další 15% slevu mohou získat za lepší zabezpečení vozidla. Připojistit si lze také GAP neboli garanci pořizovací ceny do tří let od zakoupení nového vozidla.

Havarijní pojištění je nabízeno ve třech variantách:

  • Ochrana před tím, co neovlivníte – základní pojistná ochrana pro případ vandalismu, krádeže, střetu se zvěří a živelných událostí.
  • Ochrana při nehodě – kromě střetu se zvěří, krádeže, vandalismu a živelných události kryje také škody způsobené při haváriích.
  • Maximální ochrana – pojištění typu all-risk platící na území celé Evropy.

K povinnému ručení i havarijnímu pojištění si klienti mohou připojistit asistenci pro řidiče, náhradní vozidlo, ubytování či dopravu z místa nehody, pojištění skel, zavazadel apod. Při sjednání obou typů pojištění mají řidiči nárok na slevu a převedení bonusu za bezeškodní jízdu až do výše 50 % z ceny pojistného. „Kromě flexibility řidiči ocení i jednoduché hlášení pojistných událostí přes telefon či web, rychlý příjezd mobilního technika a likvidaci škod do tří dnů,“ dodává na závěr Aleš Sloupenský.