Pojišťovny poskytující nejlevnější pojištění vozidel

Slavia pojišťovna je pojišťovna v ČR s dlouholetou tradicí. Tato pojišťovna nabízí svým klientům několik druhů neživotního pojištění: pojištění vozidel (jinými slovy povinné ručení), havarijní pojištění, pojištění nemovitostí, cestovní pojištění a v neposlední řadě i pojištění cizinců. Podíl této instituce na celkovém předepsaném pojistném u nás je docela vysoký. Povinné ručení Slavia pojišťovny se může pochlubit jedním z nejlevnějších povinných ručení v tomto roce. Slavia má dané sazby v závislosti na kubatuře vozidla, dále se přihlíží i k věku provozovatele a stáří vozidla. Pojišťovna poskytuje výhodnou nabídku řidičům, kteří používají zimní pneumatiky i těm, kteří po dobu jednoho roku nezpůsobí pojištěným vozidlem škodu.

ČSOB pojišťovna nabízí také povinné ručení. Výši pojistného ovlivňují faktory, jakými jsou výkon vozidla, věk držitele vozidla, velikost obce držitele a doba trvání pojištění beze škody. Klient může využívat u této pojišťovny věrnostní slevu týkající se jiných druhů pojištění. Například pokud klient sjedná povinné ručení i havarijní pojištění. ČSOB pojišťovna také nabízí bezplatné asistenční služby pro případ nehody nebo poruchy vozidla, dále také právní ochranu při uplatňování nároků v ceně produktu. Nová služba, kterou pojišťovna v tomto roce nabízí, je tzv. přímá likvidace, kdy za vás pojišťovna vyřeší i likvidaci škody na Vašem vozidle, která je způsobena provozem jiného vozidla.

Česká podnikatelská pojišťovna se u nás velmi rychle rozvíjí. Každý rok dosahuje růstu zhruba 10%. I v dobách finanční a ekonomické krize posledních let byla ČPP schopna svého růstu, vytvořit zisk a tak konkurovat hlavním pojišťovnám na trhu v tuzemsku. Za tento růst vděčí ČPP hlavně osobním a individuálním přístupem ke každému klientovi, dále se snaží o maximální spokojenost svých klientů tím, že je její prioritou splnit jeho požadavky i přání. Proto mají klienti ČPP pocit spokojenosti a jistoty. K hlavním nabídkám pojišťovny patří především povinné ručení, havarijní pojištění a v neposlední řadě také životní pojištění. ČPP se maximálně snaží o rychlé a jednoduché vyřizování škodných událostí.