Krátkodobé havarijní pojištění

Čeká Vás cesta na dovolenou či za prací do zahraničí? Pojedete autem? Chybí Vám havarijní pojištění, které doma nepotřebujete, ale na cestu byste ho raději měli? Lze si sjednat dočasné havarijní pojištění?

Máte před sebou dlouhou cestu do zahraničí a chystáte se svým autem? Co kdyby se Vám přihodila nějaká nešťastná událost a havarovali jste? Přeci jen je taková cesta daleko náročnější než cestovat jen po městě. Přemýšlíte, zda existuje nějaká varianta krátkodobého havarijního pojištění? Proč se raději na tuto cestu nepojistit?

Ne každá pojišťovna Vám vyhoví

Myslíte si, že krátkodobé havarijní pojištění nabízí každá pojišťovna? Mýlíte se! Ne všude s tímto požadavkem uspějete. Některé pojišťovny toto pojištění nabízí. Minimální doba, po kterou ale musíte mít vozidlo pojištěné, jsou tři měsíce! To však není obvyklá doba, po kterou jste na dovolené či na pracovní cestě. Jsou ale i pojišťovny, které Vám toto pojištění sjednají i na 14 dní.

Nemáte ale příliš času obíhat jednotlivé pojišťovny a zjišťovat, kde Vám toto havarijní pojištění nabídnou?

Náš tip: “Porovnáme pro Vás jednotlivé nabídky krátkodobého havarijního pojištění a rovnou Vám pojištění na vaše přání uzavřeme.“

Nemusíte nikam chodit. Na portále ePojistka.cz se dozvíte nejen spoustu užitečných rad a informací o havarijním a povinném ručení, ale také si můžete pojištění porovnat od jednotlivých pojišťoven a zároveň sjednat v klidu a pohodlí vašeho domova.