Jak platit co nejnižší povinné ručení?

Vzpomínáte si ještě na doby, kdy se jednotlivé pojišťovny navzájem předháněly ve slevách za povinné ručení pro nové klienty? Pokud si nevzpomínáte, vyzkoušejte si vlastní porovnání povinného ručení. Stále to funguje i přes jisté změny, které nastali za poslední roky.

To, na čem dříve pojišťovnám tolik nezáleželo, je dnes hlavní podmínkou k uzavření a výraznějším slevám v povinném ručení. Zjistěte si jak je na tom vaše stávající pojišťovna a kolik vás bude stát nové povinné ručení.

Je možné porovnat ceny povinného ručení u jiných pojišťoven a podle toho také jednat. Jednoduše to poté zkontrolujete přes internet a vyberete si nejlevnější povinné ručení – největší finanční úspora se bude týkat těch řidičů, kteří jsou schopni bezproblémového používání automobilu a nemají problémy s haváriemi a následnému vzniku škody. Pak nemusí pojišťovna plnit žádnou náhradu a díky tomu vás ušetří na cenně za povinné ručení.

Pokud budete ve své schopnosti být bezproblémovým řidičem pokračovat neustále, budou se tyto slevy ještě stupňovat a vy díky tomu můžete získat bonus ve formě slevy, která dosahuje mnohdy až 60% z původní částky na povinném ručení. Mezi nejlevnější smlouvy s pojišťovnami a uzavřeným povinným ručením patří ty, které jsou sjednávány jako povinné ručení online.

Porovnejte si jednotlivé ceny pro nejlevnější povinné ručení online u různých zprostředkovatelů a přesvědčte se o podobných výhodách sami.