Inovace v havarijním pojištění

V současné době se rozsah havarijního pojištění pohybuje více či méně v rámci nabídky podobných produktů, které se liší podle individuálních potřeb řidičů. Havarijní pojištění jsou vždy šitá na míru.
Pojišťovna Uniqa přichází s novinkou a inovací havarijního pojištění.

SafeLine chrání vás i vaše vozidlo

Pojišťovna Uniqua nedávno představila nový produkt pojištění vozidel, který nazývá SafeLine.

Jedná se o unikátní kombinaci detektoru autonehody, monitorování vozidla a aktivního přivolání pomoci.

Ve spolupráci se společností Cebia zabezpečují pojištěný vůz způsobem, který v současné době nemá obdoby.

Senzor nárazu

Po sjednání pojištění SafeLine je automobil vybavem čidlem nárazu, který v mometě nárazu nad 3G vyšle signál do asistenční centrály. Ta po vyhodnocení situace kontaktuje řidiče nebo rovnou vyšle záchrannou jednotku na místo nehody.

Monitorování vozidla

V momentě, kdy dojde ke zcizení vozidla a klient krádež ohlásí, centrála začne sledovat polohu voz v tuzemsku i v zahraničí.

Nouzové tlačítko

Pokud dojde během jízdy k defektu nebo se řidiči udělá nevolno, ale je schopen reagovat, zavolá nouzovým tlačítkem pomoc. Asistenční centrála po dotázání přes mobilní telefon operativně reaguje a vysílá na místo pomoc.

Jestliže centrála nedokáže řidiče kontaktovat, posílá pomoc automaticky.

Havarijní pojištění se službou SafeLine

Pojišťovna Uniqa nabízí službu SafeLine k havarijnímu pojištění v několika variacích, které si řidič vyber podle svých potřeb. Při kombinaci SafeLine a havarijního pojištění se celková cena pojištění snižuje v řádech desítek procent.