Havarijní pojištění vozidel

Havarijní pojištění vozidel vám udělá dobrou službu tam, kde už na to nestačí povinné ručení. Povinné ručení jako zákonné pojištění vozidel kryje pouze škody způsobené druhým. Ovšem jestliže už způsobíte dopravní nehodu, nejspíše se dotkne také vašeho vozidla i vás samotných. To, že nebudete muset platit škody druhým, je určitě fajn, ale vyplatí se mít jistotu, že i vaše vlastní škody vám budou uhrazeny. Nejen k tomu však slouží havarijní pojištění vozidel. Je schopno vám podat pomocnou ruku i v dalších případech.

Záleží jen na vás, co bude vaše smlouva o havarijním pojištění všechno obsahovat. Obecně platí, že je vaší jistotou nejen pro případy, že sami někoho nabouráte nebo způsobíte dopravní nehodu, ale i pro situace, které vám způsobí škodu na vozidle bez vašeho zavinění. Jedná se např. o poničení vozu neznámým vandalem, odcizení, ale kryje také škody způsobené živelnými pohromami. Naše zeměpisné šířky jsou, co se živelných pohrom týče, sice klidnou lokalitou, ovšem výstřelky přírody už se bohužel nevyhýbají ani nám. Ve všech těchto případech tak můžete díky havarijnímu pojištění klidně spát.

ePojistka.cz si snadno najdete to nejlevnější havarijní pojištění na trhu. Ušetřete si čas i peníze a obraťte se s žádostí o pomoc na ty, kteří tomu doopravdy rozumí a nepracují jen pro jednu pojišťovnu, jejíž zájmy musí za každou cenu hájit. Vedle běžně poskytovaných slev a bonusů lze získat ještě další slevy navíc. Všechno zařídíte z pohodlí domova. Sjednat jak havarijní pojištění online, tak povinné ručení online není žádný problém. Nejlépe uděláte, zřídíte-li si obě pojištění naráz a získáte tak ještě další slevy navíc. Povinné ručení kombinované s havarijním pojištěním vám dává jistotu, že téměř veškeré škody, které můžete provozem svého motorového vozidla způsobit, vás nemusí trápit.