Česká podnikatelská pojišťovna

Když se řekne Česká podnikatelská pojišťovna, znamená to třetí příčku co do počtu klientů, kteří si u ní zřídili povinné ručení. Pojištění vozidel je přehledně uspořádáno do několika typů zvaných Autopojištění Combi Plus, Autopojištění Combi Plus II a domovský autosalon ČPP.

Pod označením Autopojištění Combi Plus nalezneme jednak povinné ručení, ale také havarijní pojištění, plus četná doplňková pojištění. Klient má možnost u zákonného pojištění vybírat z několika variant, získá vedle klasických bonusů i další navíc a v neposlední řadě ocení zejména asistenční služby zdarma, a to nejen v případě nehody, ale i poruchy.

Havarijní pojištění je nabízeno ve dvou variantách s různými kombinacemi rizika spoluúčastí.

Doplňková připojištění zahrnují např. pojištění předního skla, zavazadel, úrazové pojištění, ale i pojištění škod vzniklých působením přírodních živlů atd. Zatímco povinné ručení je ze zákona povinné, u ostatních typů záleží na vůli jedince, zda se rozhodne si je zřídit.

Pojištění od České podnikatelské pojišťovny je lákavé v tom, že umožňuje výhodné kombinace více pojistných produktů. Výsledné pojištění je pak na míru ušito automobilu i řidiči.

Chcete-li kompletní ochranu svého vozu, pak zvolte domovský autosalon ČPP, který je určen jak pro nová, tak pro starší vozidla. Zřízení produktů s sebou nese mnohé výhody.

Jednak je to ideální kombinace pojištění rizik pro ještě větší pohodlí vás i vašeho vozu, jednak i další věci, které oceníte v případě nehody: zapůjčení náhradního vozidla třeba i na dvacet osm dní, pomoc s odtahem nepojízdného vozidla a poskytnutí náhradního vozu atd.

Všechny produkty české podnikatelské pojišťovny, tzn. nejen autopojištění, lze sjednat prostřednictvím počítače. Povinné ručení online tak zřídíte z pohodlí domova a ještě ušetříte.