Brokers Consulting – kontakt

Brokers Consulting a.s. je společnost nabízející nezávislé finanční poradenství. Na českém trhu se objevila v roce 1998 a o osm let později v roce 2006 začala působit i na Slovensku. Za třináct let své působnosti se původně malá společnost nebývale rozrostla a počty jejích klientů rok od roku rostou. Nejvyužívanějším produktem je tzv. Finanční plán. Nezávislý finanční konzultant vybere pro klienta ty nejlepší finanční produkty na trhu a to tak, aby přesně odpovídaly jeho možnostem, přání a potřebám. Pokud hledáte odpověď na to, jak zabezpečit svou rodinu i sebe samého pro nenadálé situace, vytvořit si finanční rezervy, pořídit si nové bydlení, našetřit si na penzi apod., pak je pro vás Brokers Consulting a.s. přesně to pravé.

Nezávislí finanční poradci nepracují pro žádnou finanční společnost, nenabízejí některé finanční produkty jen pro to, aby sami získali provizi. Jediným kritériem výběru jsou přání a potřeby klienta. S Brokers Consulting a.s. ušetříte čas i peníze. Sami byste svůj finanční plán sestavovali hodně dlouho a možná byste ani tak nedokázali najít v pestré nabídce to, co je kvalitní, ale za nejlepší cenu. Nechte pracovat odborníky a staňte se s jejich pomocí finančně nezávislí. Finanční plán je určen pro všechny sociální skupiny a i pro lidi nízkými příjmy.

 A jak to celé funguje? Na první schůzce nezávislý finanční poradce Brokers Consulting a.s. sesbírá od vás veškeré důležité informace a analyzuje je. Jedná se o to, o co má klient zájem, jaké má krátkodobé i dlouhodobé cíle, jak si stojí hospodaření domácnosti atd. Na základě této analýzy navrhne konzultant na druhé schůzce Finanční plán, který vám v případě vašeho souhlasu pomůže realizovat. Finanční plán však není neměnný. Vše podléhá neustálým změnám ani finanční svět není výjimkou. To, co je výhodné v době navržení plánu, nemusí už o pár let později vyhovovat potřebám klienta a může ho to naopak stát zbytečné peníze. Cílem je tedy dlouhodobá, neřku-li celoživotní spolupráce klienta a konzultanta.