Alianz pojišťovna – kontakt

Allianz je pojišťovací koncern a finanční instituce sídlící v Mnichově. Allianz Group je jednou z největších pojišťovacích skupin na světě. Její pojistné produkty zahrnují pojištění životů, zdraví, odpovědnosti, pojištění nemovitostí a pojištění motorových vozidel.

Allianz Group je také investiční manažer a poskytuje širokou škálu investičních produktů. Jeden z jejich největších úspěchů na trhu je PIMCO, největší pasivní investiční správce na světě.

Allianz pojišťovna

Pobočku Allianz pojišťovny a. s. najdete v každém větším městě. Jedná se o pojišťovnu s dlouholetou tradicí, jejíž počátky spadají do roku 1890, kdy byla v Berlíně založena. Že se jedná o stabilní pojišťovací ústav, dokládá i to, že se „nepotopila“ ani po zkáze lodi Titanik, přestože škody plynoucí z této katastrofy likvidovala. Na českém trhu působí od roku 1993. S důvěrou se na ni můžete obrátit i s žádostí o povinné ručení.

U povinného ručení od Allianz každého na první pohled zaujme propracovaný systém bonusů. Výslednou cenu pojištění jimi lze snížit až do 85%.

Vedle tradičních bonusů za předchozí bezeškodný průbě najdeme i slevu z ceny pro řidiče s dětmi, pro podnikatele, slevu za uzavření ještě některého dalšího pojištění u tohoto pojišťovacího ústavu, bonus za to, že provozovatel vozidla uzavře zároveň povinné ručení i havarijní pojištění, bonus pro řidiče starší 40 let atd. V podstatě každý tak má možnost získat pro své povinné ručení nějakou finanční úlevu.

Autopojištění od Allianz to není jen povinné ručení a havarijní pojištění. Pro zájemce je v nabídce i pestrá škála nejrůznějších připojištění, počínaje pojištěním předních skel, přes úrazové pojištění osob ve vozidle, pojištění náhradního vozidla, zavazadel, atd.

Ti, kteří uznají služby pojišťovny jako opravdu kvalitní a výhodné, mají možnost zřídit si u Allianz např. i penzijní připojištění. Nabídka jak z oblasti pojištění majetku, tak z oblasti pojištění osob je dostatečně pestrá, takže s Allianz můžete snadno pokrýt všechny pojistné události, které by vás mohly v životě potkat.

Pojistíte si tak úplně všechno, na čem vám v životě záleží. Všechny možnosti nabízí právě pojišťovna Allianz.

Pro ty, kteří rádi vyřizují své záležitosti po internetu, je zde možnost sjednat si u Allianz nejen povinné ručení online. Tento typ pojištění vozidel je povinný ze zákona. Allianz jej však nabízí ve třech možných variantách, základní nabídka pokrývá jen takové škody, které jsou vymezeny zákonem. Je také logicky nejlevnější. Každý má však možnost připlatit si za větší bezpečí.