Povinné ručení Kladno

Česká republika patří mezi země, ve kterých je povinné pojištění odpovědnosti za škody způsobené provozem vozidla na zdraví, životě či majetku dalších osob. My toto pojištění známe také pod označením povinné ručení. Je opravdu povinné?

Jak už název vypovídá, tak ze zákona je toto pojištění povinné pro všechny vlastníky registrovaných vozidel. Za nesjednané pojištění hrozí vlastníkovi finanční pokuta až do výše 40 000 korun a okamžité vyřazení vozidla z registru.

Porovnání povinného ručení online

Hledáte povinné ručení, ale nevíte, které si ze široké nabídky vybrat? Porovnejte si nabídky od různých pojišťoven online. Díky tomu se za pár minut dozvíte, která pojišťovna Vám nabízí nejlevnější povinné ručení v Kladně i kterémkoliv jiném českém městě. Povinné ručení si snadno objednáte online a to s okamžitou platností.

Řešení věcí online je často rychlejší a dokonce i levnější než přímo na pobočkách pojišťoven osobně. Člověk nemusí stát dlouhé fronty, řešit otevírací dobu pobočky a navíc má dostatek času si doma vše řádně prostudovat a podívat se na podmínky.

U online sjednání povinného ručení člověk získá nabídky od různých pojišťoven a má opravdu z čeho vybírat. Navíc za sjednání online pojištění většina pojišťoven nabízí slevu za zřízení.

Pár slov o Kladně

Západočeské město je úzce spjato s těžbou černého uhlí a zpracováním železa. Okolní krajina byla těžkým průmyslem zásadně ovlivněná, ale postupně se díky rekultivacím vrací do původního stavu.

Kladno se nachází na tzv. Pražské plošině. Mezi významné historické i kulturní památky patří barokní zámek, divadlo z počátku 20. století, medvědárium či dům U české koruny.