Poviné ručení online

Potřebujete povinné ručení anebo vám to stávající nevyhovuje a chcete si najít výhodnější nabídku? Nemusíte už strávit hodiny a hodiny času obíháním pojišťoven či studováním všech dostupných nabídek a jejich následnou komparací, nemluvě už o zbytečném vysedávání na pobočkách a čekání v nekonečných řadách. Vše, co potřebujete znát a udělat, totiž najdete s ePojistka.cz ve svém počítači. Nechte pracovat odborníky a vy už jen „slízněte smetanu“ jejich píle – pořiďte si povinné ručení za nejlepší cenu na trhu už dnes.

S ePojistka.cz si můžete udělat snadno a rychle přehled o kompletních nabídkách všech pojišťoven na našem trhu. Slouží k tomu povinné ručení porovnání. Z nabídek si snadno vyberete tu nejlepší nejen co do ceny, ale také kvality poskytovaných služeb, protože i v případě povinného ručení platí – nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci. Někdy se vyplatí kývnout na o něco dražší nabídku, ale získat větší komfort pro případ, že byste v budoucnu opravdu nějakou škodu způsobili. Popřemýšlet můžete také nad tím, zda si nepřiplatit za větší míru jistoty, než je předepsaná zákonem. Třeba navýšením horního limitu u povinného ručení, nebo zřízením havarijního pojištění. Srovnání nabídek je pomyslným prvním krokem, druhý představuje sjednat si povinné ručení online.

Je ještě stále dost těch, kteří mají z online služeb obavy. U některých jsou způsobeny obavou o bezpečnost osobních údajů, která je v případě spolupráce s ePojistka.cz zbytečná, u jiných zase nedůvěrou ve vlastní schopnosti. Obě obavy jsou zcela zbytečné. Nemusíte umět nic speciálního, abyste si mohli sjednat zákonné pojištění vozidel z pohodlí domova. Všechny údaje, které potřebujete vědět, najdete ve svém dokladu totožnosti a v technickém průkaze.