Pojištění v zahraničí

Chystáte se cestovat a sbíráte informace, v jakých zemích Vám bude platit Vaše pojištění (povinné ručení, havarijní pojištění či cestovní pojištění)? Jste na správných stránkách, tady se vše potřebné dozvíte..

Náš tip: “Buďte na cestách v klidu. Cestujte s kvalitním pojištěním. My Vám s tím pomůžeme.“

Povinné ručení

Určitě víte, že povinné ručení musí mít uzavřené každý majitel (provozovatel) motorového vozidla. Víte, že se vztahuje na celou Českou republiku, co ale když chcete vycestovat do zahraničí? Kde všude Vám bude platit povinné ručení?

Myslíte si, že platíte za povinné ručení hodně peněz? ePojistka.cz Vám ceny nejen porovná, zároveň si u nás můžete pojištění i sjednat!

Havarijní pojištění

Zajisté všichni víme, jak havarijní pojištění funguje. Uzavíráme si ho kvůli náhradě škody při autonehodě, za kterou neseme odpovědnost my. Víte ale, jestli Vám platí i v zahraničí, v zemi, kam zrovna cestujete? Před cestou si tuto informaci raději ověřte u své pojišťovny, ať v případě nehody víte, na čem jste.

Nemáte havarijní pojištění a rádi byste si ho uzavřeli? Na našich stránkách ePojistka.cz si ho snadno a rychle uzavřete!

Máte už vyřešené havarijní pojištění i povinné ručení na cesty? Nezapomeňte na cestovní pojištění. Abyste vše zvládli z pohodlí domova, pomůžeme Vám i s cestovním pojištěním.

Cestovní pojištění

Zařiďte si cestovní pojištění, aniž byste museli někam chodit. A máte obavy, abyste neplatili příliš mnoho? ePojistka.cz s Vámi jednotlivá pojištění porovná a také uzavře. To vše online s vyřízením během několika minut!