Efektivní podnikání – ready made společnost a virtuální sídlo

Pokud se již delší dobu zajímáte o vlastní podnikání nebo vedete firmu, jistě víte, že i tento proces jde neustále s dobou. Chcete-li tedy patřit mezi moderní a úspěšné podnikatele, měli byste se seznámit s pár novými trendy, které proces podnikání vyzdvihují na úplně novou úroveň a jsou nejen obchodně efektivní, ale i časově a finančně výhodné.

Revoluci do podnikání vnesly zejména tzv. ready made společnosti. Jedná se o již předpřipravené české nebo evropské společnosti, se splaceným základním kapitálem. Takovéto firmy jsou velkým plusem nejen pro začínající, ale i zkušené podnikatele, kteří se nechtějí zdržovat papírováním a ověřováním všech právních norem, už mají vyřešený předmět podnikání a název firmy a touží začít své podnikání pokud možno ihned.

Všechny administrativní záležitosti za Vás rychle a řádně vyřídí obchodníci a právníci s dlouholetou zkušeností, takže se nemusíte bát o žádné nepříjemnosti. Navíc tyto firmy doposud nevyvíjely podnikatelskou činnost a tak jsou zcela bezúhonné a Vy si můžete určit i jejich název. Ready made společnosti s.r.o. umožňují svým majitelům začít podnikat ještě tentýž den!

Jestli ready made společnosti nadchly, ale raději byste dali přednost již funkční a prosperující firmě, pak využijte službu s názvem firmy na prodej. Stanete se tak vlastníkem již založené firmy, která má dlouhé a časově i finančně nákladné začátky dávno za sebou, a tak se zbavíte dlouhých měsíců zakládání a starání se o všechny náležitosti a už pouze, jak se říká, slíznete smetanu.

Jaké jsou výhody firmy na prodej?

  • splacený základní kapitál
  • získání prosperující firmy za minimální náklady
  • máte na výběr mezi společností s.r.o. a a.s.
  • jistota splnění všech potřebných náležitostí ke správnému a legálnímu podnikání
  • administrativa zpracovávaná skutečnými odborníky
  • zaručení dobrého jména společnosti
  • rychlost, profesionálnost, velká úspora času

Jste vlastníkem firmy a pouze chcete zlepšit své jméno? I pro Vás máme efektivní řešení tohoto problému. Lze změnit sídlo firmy a vyměňte své staré nepoužívané kanceláře v městech, o kterých stejně nikdo nemá ani tušení za virtuální kancelář na skutečně lukrativní adrese. Tyto kanceláře mají oproti těm běžným hned několik výhod.

Hlavní výhodou je samozřejmě již fakt, že budete mít svou společnost v OR zapsanou na adrese Prahy, Brna, Ostravy nebo jiného velkého města České republiky. Druhou je pak to, že přilákáte zcela nový okruh zákazníků a obchodních partnerů, kteří o tom, že je Vaše sídlo pouze virtuální nebudou mít ani tušení.

Častým kontrolám účetnictví od inspektorů z finančního úřadu může také zamezit virtuální sídlo. Pošta bude neustále přeposílána kamkoliv budete chtít a kdybyste někdy potřebovali prostory na obchodní schůzi nebo jinou firemní událost, bez problémů zapůjčíme místnost dle výběru.

Služby běžných kanceláří jako je kopírování, tiskárny a jiné můžete nadále neomezeně využívat a o všechny obchodní záležitosti se Vám budou starat skuteční odborníci s několikaletou praxí, kteří si poradí v každé situaci. Začněte podnikat chytře a bezproblémově, zbude tak čas na rodinu i zábavu a přitom stále budete efektivní.