Kooperativa povinné ručení

Kooperativa povinné ručení je označováno za jeden z nejlepších finančních produktů v této oblasti na českém pojišťovacím trhu. Zákonné pojištění vozidel je, jak vyplývá ze samotného názvu, povinné pro každého provozovatele motorového vozidla. Pojišťovna Kooperativa ale dobře chápe, že ne každý řidič má stejná očekávání od svého povinného pojištění vozidla, proto jej nabízí ve třech variantách tak, aby si každý mohl vybrat zcela podle svých představ.

Varianta Basic, to je povinné ručení určené těm, kteří si chtějí pouze splnit svou zákonnou povinnost, ale zaplatit co nejméně. Nepožadují žádná doplňující pojištění ani asistenční služby. Zajímá je jen co nejnižší cena. Povinné ručení BENEFIT nebo STANDARD, to už jsou podstatně širší balíčky služeb. Vedle pojištění vyplývajícího ze zákona získáváte ještě jistotu pro případ živelných pohrom a také asistenční služby, které vám v případě nehody ušetří mnohé nepříjemnosti. K dispozici jsou další možnosti připojištění, pojištění asistenčních služeb, úrazové pojištění, pojištění právní ochrany, pojištění čelního skla atd.

Velmi výhodné je sjednat si při jednom povinné ručení, havarijní pojištění a některá dodatková pojištění. Kooperativa vytvořila jakési pojišťovací balíčky TANDEM a GLOBAL, které jsou právě výše zmíněnou kombinací různých typů pojištění vozidla. Pokud si stále nejste jisti, zda je pro vás Kooperativa povinné ručení výhodné a vhodné, použijte povinné ručení porovnání. Takto si sami jednoduše zjistíte, jak si nabídky této pojišťovny stojí ve srovnání s ostatními nabídkami konkrétně pro vás a váš vůz. Abyste si povinné ručení od Kooperativy sjednali, nemusíte složitě vyhledávat pobočky či kontaktovat pojišťovací agenty.  Stačí využít služby povinné ručení online, vše potřebné zařídit z pohodlí domova a ještě ušetřit.