Produktové portfolio společnosti Uniqa

Společnost Uniqa představuje velmi dynamickou společnost, která nabízí v oblasti pojištění prakticky všechno, na co by si mohl člověk jen pomyslet. Klienty pojišťovny Uniqa jsou různé subjekty.

V první řadě se pojišťovna Uniqa soustředí zejména na fyzické osoby. Jsou to právě občané, kteří si velmi často vyžadují různé druhy pojištění.

Uniqa – zajímavé produkty

Ostatně kvalitní pojistka uzavřená u některé spolehlivé pojišťovny určitě stojí za to, jelikož člověk je tak mnohem klidnější a v případě nějaké nehody dojde k tomu, že mu bude vyplaceno stanovené pojistné plnění.

Když budeme mluvit o fyzických osobách, tak zjistíme, že základem je určitě pojištění vozidel. To pojišťovna Uniqa nabízí hned v několika různých variantách. V první řadě je nutné poukázat na velmi výhodné povinné ručení, které je nutné prakticky pro každého uživatele motorových vozidel provozovaných na území České republiky.

Mimo povinné ručení je možné vybírat i pojišťovny Uniqa také havarijní pojištění. To je skvělé pro každého, kdo potřebuje mít při pojištění v podstatě naprostou jistotu v tom, že mu bude škoda na jeho vozidle v případě dopravní nehody proplacena.

Havarijní pojištění v mnohých případech není až tolik drahé a je možné jej uzavřít tak velmi výhodně. Zapomenout nelze ani na úrazové a zdravotní pojištění. Obě dvě pojistky spolu souvisejí. Své finanční prostředky dostanou klienti jak v případě nemoci, tak i v případě nějakého velmi nepříjemného zranění.

Uniqa je obecný název pro několik pojišťovacích společností, které jsou součástí Uniqua Group. Tato skupina pojišťovacích společností se zaměřuje na zajištění finančního a právního ochrany pro zákazníky v různých oblastech pojišťovací oblasti.

Stejně jako třeba Česká spořitelna je v tomto ohledu pojišťovna Uniqa velmi spolehlivá. Jinak také Uniqa pojišťuje i podnikatelské subjekty, které mnohdy potřebují naprosto specifický přístup. Pojistit si mohou podnikatelé třeba celou flotilu vozidel anebo kompletní majetek dané firmy.