Povinné ručení Wüstenrot

Wüstenrot pojišťovna chce svým klientům zprostředkovat ještě lepší finanční služby než v minulosti. Nabízí klientům ucelené nabídky pojištění pro celou rodinu, jako první uvedla pojistné podle počtu koní, což si získalo velkou oblibu a našlo i své spokojené klienty.

Wüstenrot znamená spolehlivé klientské služby a rychlou likvidaci pojistných událostí.

Wüstenrot pojišťovna nabízí pojištění pro běžné typy vozidel – osobní, užitkové vozy, nákladní automobily, motorky a přívěsné vozíky, a uzavřít pojištění může fyzická osoba, osoba samostatně výdělečně činná i právnická osoba.

O povinném ručení

Pojištění vozidla je důležitou součástí vlastnictví automobilu, protože slouží k ochraně řidiče, cestujících a vozidla v případě nehody. Pojištění automobilu řidiče finančně chrání před následky mnoha různých typů událostí souvisejících s automobilem, včetně srážky, krádeže, živelních pohrom a dalších potenciálních škod způsobujících události.

Mít pojištění vozidla je v mnoha zemích nejen vyžadováno zákonem, ale je také důležité pro ochranu v případě nehody nebo jiné události související s motorovým vozidlem. Pokud vlivem dopravní nehody dojde ke škodám a řidič, který nehodu způsobil, není pojištěný, bude muset vše hradit z vlastní kapsy.

Pojištění vozidla vám pomůže zůstat chráněni před finančními ztrátami v důsledku autonehody. V závislosti na zvoleném krytí vám pojištění vozidla může pomoci uhradit opravy, účty za lékařskou péči a další škody.

Nabídka limitů pojistného plnění povinného ručení Wüstenrot pojišťovny

Limity krytí

Za škody na majetku

Na škody na zdraví

Asistenční služby (zdarma)

Základní

35 mil. Kč

35 mil. Kč

ANO

Zvýšený

70 mil. Kč

70 mil. Kč

ANO

 Informace k povinnému ručení Wüstenrot

  • Atraktivní ceny podle výkonu motoru (u aut s vysokým objemem a nízkým výkonem motoru je výška pojistného skutečným cenovým hitem).
  • Snížené sazby pro zkušené řidiče.

S povinným ručením od Wüstenrot pojišťovny získáte

  • Wüstenrot slevu až 10 %,
  • automaticky zahrnuté asistenční služby,
  • možnost připojištění úrazu a skel,
  • rozšířené asistenční služby za pouhých 300 Kč ročně,
  • MULTIBONUS až pro další tři vozidla v rodině či společné domácnosti.

Další informace k povinnému ručení Wüstenrot

Kalkulačka povinného ručení provozována portálem ePojistka.cz.