Povinné ručení Vsetín

Vlastnictví a provozování vozidla vyžaduje řadu administrativních a jiných úkonů, jako je například technická prohlídka, registrace vozidla či pojištění vozidla. Provozované vozidlo musí být pojištěné ze zákona č. 168/1999 Sb., o pojištění odpovědnosti z provozu vozidla. Lidově hovoříme o tzv. povinném ručení. Za porušení výše uvedeného zákona hrozí vlastníkovi pokuta od 5 do 40 tisíc korun a také vyřazení vozidla z registru.

Porovnání povinného ručení online

Pojištění pro své vozidlo si dnes sjednáte snadno a hlavně za pár minut. Aniž byste udělali jediný krok mimo svůj byt, povinné ručení si porovnáte od více pojišťoven během chvilky. Jakmile budete mít jasno, která z nabídek je ta pravá, stačí uhradit pojistné a povinné ručení může být platné doslova okamžitě. Zelená karta Vám přijde emailem a originály všech dokumentů poštou.

Pár slov o Vsetíně

Moravské město Vsetín najdeme mezi třemi pohořími, kterým jsou Vsetínské vrchy, Hostýnské vrchy a Vizovická vrchovina. Vsetín je považován za hospodářské i kulturní centrum oblasti zvané Valašsko. Právě zde také sídli známá česká zbrojovka Vsetín. Najdeme zde také řadu historických památek, jako je zámek, panský dům Maštaliska či budova bývalé občanské záložny z konce 19. století.