Povinné ručení Louny

Mezi smluvní (zákonná) pojištění patří zejména povinné ručení. Povinné ručení patří do oblasti pojištění vozidel a vztahuje se na škody, které majitel pojištěného vozidla způsobí dalším osobám na jejich zdraví, životě či majetku. Pojištění musí být uzavřeného ihned po nabytí vozidla (koupě, darování, apod.) a teprve poté je možné vozidlo zaregistrovat a začít jej provozovat na českých silnicích a dálnicích.

Nejrychlejší porovnání povinného ručení

Dnes již není nutné kvůli povinnému ručení chodit osobně na pojišťovnu. Mnohem snazší je uzavření povinného ručení online. Na stránkách, které se zabývají porovnáním a sjednáním povinného ručení, vše snadno vyřídíte online a to za pár minut. Díky výhodnému porovnání Vám neunikne nejvýhodnější nabídka na pojištění.

Pár slov o Lounech

Severočeské město Louny se nachází mezi Českým středohořím a Džbánem. Jedná o známou chmelařskou oblast. Louny byly založené již ve 12. století a v průběhu 13. století byly dokonce vyhlášeny za královské město. Historické centrum patří mezi městské památkové zóny, které se mohou pochlubit velmi zachovalými hradbami s bránou a gotickým kostelem sv. Mikuláše.