Havarijní pojištění srovnání

Proč si zřídit havarijní pojištění? Třeba proto, že každý, byť sebe opatrnější řidič může zavinit dopravní nehodu.

Zatímco škody způsobené druhým pokryje povinné ručení, škody na vlastním vozidle, které mohou být více než citelné, si řidič bude muset bez havarijního pojištění uhradit sám. Nehledě na to, že nikdy nevíte, kdo se rozhodne váš vůz ukrást, který neznámý vandal vám jej jen tak pro své vlastní potěšení poškodí, či kdy se příroda zblázní a nějaká živelná pohroma smete vašeho čtyřkolého miláčka z povrchu zemského.

To je dost dobrých důvodů pro zřízení havarijního pojištění ještě dnes. Pokud chcete vědět, která nabídka je pro vás nejvýhodnější a kolik vás to bude stát, pak právě pro vás je tady havarijní pojištění srovnání.

Vybrat si nejvýhodnější havarijní pojištění totiž nemusí být tak snadné, jak to na první pohled vypadá. Havarijní pojištění jedné pojišťovny totiž nemusí být totožné s nabídkou jiné co do krytí škod. Ovšem s pomocí internetu je to hračka. Srovnávač vám během chviličky nabídku porovná, kalkulačka pak spočítá cenu.

Pokud chcete u jedné pojišťovny uzavřít havarijní pojištění i povinné ručení, pojišťovny vám zpravidla poskytnou slevu. Jednoduše si ale můžete zjistit i to, zda vás třeba nevyjde výhodněji uzavřít si povinné ručení u jiného pojišťovacího ústavu za nejlepší cenu a jinde zase za výhodnou cenu „havarijko“. S tím už vám pomůže povinné ručení porovnání.

Možnost sjednat si havarijní pojištění i povinné ručení online dnes nabízí kdekdo. Ale jen s ePojistka.cz si můžete být jisti, že to bude za tu nejlepší cenu na trhu. Ušetřit, zařídit důležité věci z domova, to jsou dvě hlavní výhody sjednávání pojištění s ePojistka.cz. Proč zbytečně ztrácet čas a platit víc, než je třeba? Touto cestou můžete být odborníkem na pojištění vozidel i vy.